Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Τα designer dresses που φόρεσε η Έλλη Κοκκίνου στα Cyprus Eating Awards

Οι δύο λαμπερές high fashion δημιουργίες που επέλεξε.   

Της Νικόλ Ζένιου

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Διάβασε ακόμη – Cyprus Eating Awards: Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2022 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα χθες το βράδυ, 17 Ιανουαρίου, στο εντυπωσιακό Parklane Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Andriano Cattaneo.

Τον θεσμό παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού, ενώ τους καλεσμένους συντρόφευσε μουσικά η μοναδική Έλλη Κοκκίνου, ερμηνεύοντας επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.

Η εντυπωσιακές εμφανίσεις της μοναδικής Έλλης Κοκκίνου

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο εντυπωσιακές δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει επί  σκηνής από high fashion brands.

Look 1

Φόρεμα MI-RŌ Designers, παπούτσια Christian Louboutin

Look 2

Φόρεμα The Attico (Soho Soho boutique), παπούτσια Christian Louboutin

Διάβασε ακόμη