Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά το Nicosia Pop Up Festival 2020

Νέοι δημιουργοί και περφόρµερς παρουσιάζουν τις ιδέες τους.

Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] διοργανώνουν το Nicosia Pop Up Festival 2020, από τις 25 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021.

Λαμβάνοντας υπόψιν την επιδημιολογική εικόνα του COVID 19 και τα σχετικά πρωτόκολλα, φέτος επιλέγηκαν μόνο προτάσεις που αφορούν στις Παραστατικές Τέχνες και τα Εικαστικά.

Νέοι δημιουργοί και περφόρµερς θα παρουσιάσουν τις δημιουργικές ιδέες τους στο κοινό της Λευκωσίας και της Κύπρου γενικότερα.

Στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και για την προστασία των συμμετεχόντων και του κοινού.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και του Nicosia Pop Up Festival 2020 στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και στην ιστοσελίδα του NiMAC www.nimac.org.cy

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών κυβερνητικών μέτρων που είχαν εκδοθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό, αναβλήθηκε.

Διάβασε ακόμη