Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Nέα βιογραφία για την Meghan Markle

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο ακολουθεί μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Oprah.

Ο συγγραφέας Tom Bower έχει υπογράψει συμβόλαιο με αμοιβή με εξαψήφιο νούμερο για να γράψει μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της δούκισσας του Σάσσεξ. Ο συγγραφέας έχει γράψει έργα για τον Richard Branson, Tony Blair και  Simon Cowell.

Έγραψε επίσης βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο το 2018 με τίτλο “Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles”. Στο βιβλίο του δεν είχε συμπεριλάβει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Κάρολο και ισχυρίστηκε ότι αποκάλυψε σχόλια που διατύπωνε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δώσουν το όνομα Diana στην κόρη τους

Ο Tom Bower θα περάσει τον επόμενο χρόνο προετοιμάζοντας το βιβλίο και λέγεται ότι θα συνομιλήσει με συνεργάτες, φίλους και εχθρούς της Meghan Markle, κάτι το οποίο θα είναι δύσκολη αποστολή, λόγω της φήμης του. 

Αναμένονται επίσης συνομιλίες με πρώην προσωπικό του Μπάκιγχαμ, ιδίως μετά από τους ισχυρισμούς περί εκφοβισμού που προβάλλουν ορισμένοι.

“Πεπεισμένη για το δικό της μεγαλείο, η Meghan πιστεύει ότι, εδώ και χρόνια, υπήρξε θύμα συνωμοσιών με στόχο την καταστροφή του πεπρωμένου της. Ενώ άλλοι ακτινοβολούσαν σε πρωταγωνιστικούς  ρόλους, η Meghan είχε μικρή συμμετοχή” έγραψε πρόσφατα ο Bower σε άρθρο του στην εφημερίδα “The Sun”.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: instagram/ @sussexroyal

Διάβασε ακόμη