Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Στη Μαίρη Κατσιολούδη το βραβείο ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά

Τι λέει για τη βράβευση της στα 14 Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.

 ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Είναι μια ευκαιρία ν’ ακουστεί η κραυγή και να επισημανθεί η ύπαρξη ανθρώπων πολύ επιβαρυμένων, που χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή μας για ν’ αποκτήσει νόημα η ζωή τους. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα αποτελέσει το προζύμι για τον εξοπλισμό στο πρότυπο θεραπευτικό κέντρο για άτομα με εγκεφαλική σπαστική παράλυση Μιχάλης Κατσιολούδης, για εξατομικευμένη και εξειδικευμένη αντιμετώπιση ατόμων πολύ επιβαρυμένων. Χρειάζονται συνολικά γύρω στις €100.000.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ: Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών Ιωσήφ και Μαριάννας. Στα τέσσερα ανάπηρα αδέλφια μου, που η ύπαρξή τους χάραξε την πορεία της ζωής μου στην υπηρεσία ανθρώπων σαν κι αυτούς και τους ευγνωμονώ. Στα υπόλοιπα οκτώ αδέλφια μου που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή, καθώς και στα 11 ανίψια μου.

#mfawards: Στους ανθρώπους της Κύπρου θα ήθελα να στείλω το μήνυμα να ανοίξουν διάπλατα την καρδιά τους και να δώσουν μια θέση σε ανθρώπους που τους χρειάζονται. Όχι περιστασιακά, αλλά καθημερινά, διαχρονικά, έμπρακτα.

Φωτογραφία: Αντώνης Φαρμακάς, Styling: Έλλη Αργυρίδου

Madame Figaro Μάιος 2019, τεύχος 173

Διάβασε ακόμη