Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Το Zara κυκλοφόρησε συλλογή με υπέροχες τσάντες για λουλούδια

Και μόλις ανακαλύψαμε πόσο τις χρειαζόμασταν.

Οι νέες τσάντες για λουλούδια από τα Zara είναι το νέο lifestyle trend που πρέπει να υιοθετήσεις. Πόσες φορές στον δρόμο για το σπίτι δεν έχεις σταματήσει στο γειτονικό ανθοπωλείο σου, αγοράζοντας τα λουλούδια της εβδομάδας και βγαίνοντας από το μαγαζί αναρωτιέσαι πού να τα βάλεις για να μην τα χαλάσεις;

Ή πολλές φορές είσαι στα καταστήματα για shopping στο κέντρο της πόλης, και θέλεις να αγοράσεις λουλούδια από ένα ωραίο ανθοπωλείο που βρίσκεις στο δρόμο αλλά αναρωτιέσαι πώς θα τα κουβαλάς μετά μαζί με τα ψώνια.

Τα καταστήματα Zara βρήκαν τη λύση, λανσάροντας τις νέες τσάντες για λουλούδια, με τις οποίες μπορείς να μεταφέρεις τα μπουκέτα σου, σώα και αβλαβή, κρατώντας παράλληλα περισσότερες τσάντες στα χέρια σου.

Διάβασε ακόμη – Pampas grass: Το εξωτικό φυτό που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Οι υφασμάτινες τσάντες με τη μίνιμαλ αισθητική μπορούν να χωρέσουν μέσα τους κανονικού μεγέθους μπουκέτα λουλουδιών και κυκλοφορούν σε δύο patterns, ένα λευκό με χρωματιστά σχέδια λουλουδιών και ένα ακόμη σε φυσικό χρώμα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα σπεύσουν να πουν πως πρόκειται για ένα ακόμα μάρκετινγκ τρικ του κολοσσού για μεγαλύτερο κέρδος, “αναγκάζοντας” τους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα item, το οποίο μοιάζει άχρηστο. Όμως, για τους λάτρεις των λουλουδιών, η ανακάλυψή μας αυτή μπορεί να τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Από την άλλη, ακόμη κι αν τα λουλούδια δεν αποτελούν μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σου, μήπως η τσάντα από το Zara είναι η αφορμή για να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου; Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βγάλεις τις πιο υπέροχες φωτογραφίες, κρατώντας τα πιο ξεχωριστά λουλούδια για τον λογαριασμό σου στο Instagram.

Τσάντα για λουλούδια με print από λουλούδια, 17,95 ευρώ

Τσάντα για λουλούδια σε φυσικό χρώμα, 17,95 ευρώ

Πηγή: Madame Figaro 

Φωτογραφίες: ZARA

Διάβασε ακόμη