Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Σοφία Καρβέλα: Φοράει με εναλλακτικό τρόπο την πιο hot τάση της σεζόν

Πως ενέταξε στο look της το mega trend του χειμώνα.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Η Σοφία Καρβέλα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις σε ότι αφορά τον χώρο της μόδας αφού τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα, με μεγάλη επιτυχία, στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια. Η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε για κάποιες ώρες στη Αθήνα και μας έδειξε ένα από τα σύνολα που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής της.

Διάβασε ακόμη – Άννα Βίσση: Η τσάντα κυπριακού brand είναι από τα αγαπημένα της αξεσουάρ

Συγκεκριμένα η ίδια κατάφερε να ενσωματώσει στο look της την πιο hot τάση της σεζόν με ένα διαφορετικό τρόπο δίνοντάς μας και εμάς ιδέες για το πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε διαφορετικά το mega trend της εποχής. Όπως γνωρίζεις πολύ καλά μέχρι τώρα, το 2023 το κόκκινο έχει αναδειχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των color trends της σεζόν. Ήδη από τις αρχές του φθινοπώρου είδες το vivid red να γράφεται ανάμεσα στις τάσεις και στη συνέχεια το ίδιο και οι αποχρώσεις του κατέκλεισαν τα street style looks και όχι μόνο. Και όσο και να μοιάζει σαγηνευτικό, ελκυστικό και γοητευτικό η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερα έντονο και πολλές από εσάς ίσως να διστάζουν να δοκιμάσουν το total red look.

Διάβασε ακόμη – Σοφία Καρβέλα: H μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Η Σοφία Καρβέλα ενέταξε λοιπόν τον πρωταγωνιστή της χρωματικής παλέτας επιλέγοντας δύο από τα κομμάτια του outfit της να έχουν το συγκεκριμένο χρώμα. Όπως μπορείς να δεις και εσύ το blazer αλλά και τα loafers έχουν αυτή την έντονη απόχρωση και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ένα σύνολο που βασίζεται στην πιο κομψή, fashionable και elegant τριχρωμία της μόδας που είναι ο συνδυασμός του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου.

Έτσι αν και εσύ διστάζεις να επιλέξεις ένα μονοχρωματικό κόκκινο look επίλεξε κάποια από τα κομμάτια του συνόλου σου να έχουν κόκκινο χρώμα αφού η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά δεν θα καταφέρεις να το αποφύγεις.


Διάβασε ακόμη