Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

The Crown: Γιατί κανείς δεν θέλει να υποδυθεί τον πρίγκιπα Andrew

Η κακή φήμη του πρίγκιπα Andrew καθιστά το έργο των παραγωγών για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί δύσκολο. 

Ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η νέα διανομή για τους ρόλους της Βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Diana, φήμες θέλουν την παραγωγή να δυσκολεύεται να βρει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί στην 5η σεζόν του “The Crown” τον πρίγκιπα Andrew.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ανάρτηση διαφήμισης εμφανίστηκε στο site Spotlight, με την παραγωγή να αναφέρει πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ρόλο. 

Διάβασε ακόμη – Τρομοκρατημένη η Imelda Staunton που θα υποδυθεί την Ελισάβετ Β’ στο “The Crown”

Ο Δούκας της Υόρκης, που πρόσφατα ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τον παιδόφιλο και ένοχο για sex trafficking, Jeffrey Epstein, δεν αποτελεί ένα από τα δημοφιλή μέλη της οικογένειας, συνεπώς γι’ αυτό δεν σχηματίζεται ουρά ηθοποιών για τον ρόλο. 

Στον νέο κύκλο που σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο, θα δούμε τον πρίγκιπα Andrew στην ηλικία των 30, αρχές της 5ης δεκαετίας της ζωής του. 

Η ομάδα παραγωγής, φυσικά, αρνήθηκε τις φήμες περί δυσκολιών, με εκπρόσωπο να αναφέρει στην εφημερίδα Sun, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναρτάται διαφήμιση στην ιστοσελίδα Spotlight.

Ο πρίγκιπας Andrew, ύστερα από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, αποφάσισε να παραιτηθεί τον Νοέμβριο του 2019 από τα δημόσια καθήκοντά του, αρνούμενος κάθε κατηγορία.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram/ @thecrownnetflix 

Διάβασε ακόμη