Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ντοκιμαντέρ: “Η Άνοδος και η Πτώση του Victoria’s Secret”

Η σειρά με τρία ντοκιμαντέρ “The Rise and Fall of Victoria’s Secret” που θα προβληθεί στις αρχές του 2022, θα αποκαλύψει μέσα από αφηγήσεις την εσωτερική λειτουργία του περίφημου brand Victoria’s Secret και τι οδήγησε στην πτώση ενός από τους πιο μεγάλους κολοσσούς της μόδας.

Θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu. Σε σκηνοθεσία Matt Tyrnauer, η σειρά των τριών ντοκιμαντέρ, “θα πάει στο παρασκήνιο του οίκου εσωρούχων, κάνοντας χρήση αφηγήσεων από πρώτο χέρι και προχωρώντας σε βαθιά έρευνα για να αποκαλύψει την εσωτερική λειτουργία της φίρμας Victoria’s Secret”, όπως ανέφερε η The Holywood Reporter.

Η παραγωγή είναι ήδη σε τροχιά, με παραγωγό τη Film 45, την εταιρεία του σκηνοθέτη Peter Berg. Τα σχέδια για το πρότζεκτ είχαν έρθει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2020 από το Deadline.

Η σειρά θα ιχνηλατεί τη διαδρομή της Victoria’s Secret από μια εταιρεία εσωρούχων η οποία δεχόταν παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν κολοσσό μόδας που αργότερα ήρθε στο επίκεντρο μεγάλης δημόσιας αντιπαράθεσης. 

Τα τελευταία χρόνια μπήκε στο στόχαστρο μετά την έρευνα των Times της Νέας Υόρκης, η οποία αποκάλυψε την ιστορία μισογυνικής και τοξικής εργασιακής συμπεριφοράς στον οίκο και μετά τη γνωστοποίηση των σχέσεων της φίρμας με τον διαβόητο κατηγορούμενο για παιδοφιλία χρηματιστή Jeffrey Epstein.

Πηγή: ΑΠΕ
Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη