Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Re-paint Your Life: Σεμινάριο αυτοβελτίωσης για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου

Από τον ψυχολόγο Γιάννη Μιχαήλ και την ομάδα του Re – Paint Your Life .

Μια σειρά από σεμινάρια αυτοβελτίωσης – Mastermind Sessions θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο στη νεοσύστατη ακαδημία του Re – Paint Your Life από τον συμβουλευτικό ψυχολόγο, βιοσυντονιστή και ομιλητή έμπνευσης, Γιάννη Μιχαήλ και την ομάδα του.

Σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι, μέσα από αυτή την εκπαιδευτική εμπειρία που θα σου δώσει τα κατάλληλα εργαλεία, να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις την πόρτα του μυαλού και της καρδιάς για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Διάβασε ακόμη – Κρίση Πανικού: Πώς θα μπορέσεις να τη διαχειριστείς και να τη σταματήσεις

Σημείωση της ομάδας:

Οι ραγδαίοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας, μας έχουν αναγκάσει να εγκαταλείψουμε τους στόχους μας αλλά και γενικά τον εαυτό μας. Τα όνειρα που κάναμε ως ανέμελα παιδιά φαντάζουν πλέον πολύ μακρινά και άπιαστα. Το μυαλό και η καρδιά μας πλημμυρίζεται από άγχος, ανησυχίες και καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε με τους τόσο γρήγορους και αγχώδεις ρυθμούς που κυλά η ζωή μας.

Και αν κάποιος σου έλεγε ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου; Ότι μπορείς να διαχειριστείς το άγχος και να απελευθερώσεις τα καταπιεσμένα συναισθήματα που σε καταβάλλουν καθημερινά; Ότι θα μπορέσεις να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία με άλλα 11 άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για αυτό-βελτίωση;

Σεμινάρια:

1.     Τρίτη 02/11/2021 – πρωινό σεμινάριο 9:00 – 11:00.

2.     Τετάρτη 03/11/2021 – απογευματινό σεμινάριο 17:00 – 19:00.

Kόστος: 70ευρώ. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος και στις 6 συνεδρίες το προπληρωτέο κόστος θα ανέρχεται στα 350ευρώ.

Info: τηλ.: 99611400 και 22527100.

Διάβασε ακόμη