Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πρίγκιπας Harry: Η συγκινητική αναφορά του για την επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας Diana

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 31 Αυγούστου 1997.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας Harry μοιράστηκε περισσότερα από ποτέ στα απομνημονεύματά του “Spare”, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, όταν η γυναίκα του Meghan Markle επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του.

“Επιτέλους, έφερα το κορίτσι των ονείρων μου στο σπίτι για να γνωρίσει τη μαμά”, έγραψε ο δούκας του Σάσεξ στο “Spare”.

Η πριγκίπισσα Diana πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, και το 2022 συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον θάνατό της. Στα πρωτοποριακά απομνημονεύματά του, που δημοσιεύτηκαν τον Ιανουάριο, ο πρίγκιπας Harry θυμήθηκε τη συναισθηματική εμπειρία του να πάει τη σύζυγό του, στον τάφο της μητέρας του για πρώτη φορά.

Διάβασε ακόμη – Selena Gomez: Το νέο της τραγούδι “Single Soon” έχει αποδέκτη τον Justin Bieber;

Η πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι θαμμένη στο Althorp, στο σπίτι της οικογένειας Spencer στο Northamptonshire της Αγγλίας. Πιο συγκεκριμένα η Diana αναπαύθηκε σε ένα νησί στο κέντρο της διακοσμητικής λίμνης που είναι γνωστή ως The Round Oval μέσα στον Pleasure Garden του Althorp Park και ο τάφος της είναι απαγορευμένος για το κοινό.

“Καμία επίσκεψη σε αυτό το μέρος δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά αυτή εδώ… εικοστή πέμπτη επέτειος”, έγραψε ο πρίγκιπας στο Spare. “Και η πρώτη φορά για την Meghan”.

Διάβασε ακόμη – Η Dua Lipa επισημοποίησε τη σχέση της με τον Romain Gavras

“Διστάσαμε, αγκαλιαστήκαμε και μετά πήγα πρώτος εγώ. Τοποθέτησα λουλούδια στον τάφο. Η Meghan μου έδωσε ένα λεπτό, και μίλησα στη μητέρα μου, της είπα ότι μου έλειπε, της ζήτησα καθοδήγηση και διαύγεια”, συνέχισε. “Νιώθοντας ότι και η Meghan θα ήθελε μια στιγμή μόνη, πήγα γύρω από τον φράχτη και έκατσα στη λίμνη. Όταν επέστρεψα, η γυναίκα μου ήταν γονατισμένη, με τα μάτια κλειστά και με τις παλάμες της στην πέτρα. Τη ρώτησα, καθώς επιστρέφαμε για ποιο λόγο προσευχόταν”, πρόσθεσε ο πρίγκιπας. “Διαύγεια”, είπε.

Διάβασε ακόμη