Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Νόνη Κυπριανού: Look με τάση που θα μας απασχολεί και το φθινόπωρο

Μία εύκολη αλλά και stylish επιλογή για τους μήνες που έρχονται!

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το denim on denim γνωστό trend από τα 00s επέστρεψε εδώ και μερικές σεζόν και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Η τάση είναι γνωστή και ως “Canadian Tuxedo” όταν η Levi Strauss & Co. το 1951 δημιούργησε ένα κοστούμι από denim για τον τραγουδιστή Bing Crosby, κάνοντας με αυτό δημόσια τοποθέτηση, μετά το γεγονός ότι ξενοδοχείο στο Βανκούβερ δεν του είχε επιτρέψει την είσοδο λόγω του ότι φορούσε τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο.

Διάβασε ακόμη – Νόνη Κυπριανού: Το beach look της στις διακοπές της στα ελληνικά νησιά

Η τάση εκσυγχρονίστηκε απέκτησε ένα πιο fresh αέρα και το συγκεκριμένο trend, που μας απασχόλησε πολύ αυτό το καλοκαίρι θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το χειμώνα αφού αποτελεί μία από τις επικρατέστερες τάσεις και για τη σεζόν που έρχεται.

Διάβασε ακόμη – Νόνη Κυπριανού: Σου δείχνει το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές βραδιές

Η Νόνη Κυπριανού στη χθεσινή της έξοδο ακολούθησε αυτό το trend επιλέγοντας cropped top σε ντενιμ ύφασμα και τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή δημιουργώντας ένα fashionable σύνολο.

To double denim είναι μία σχετικά εύκολη τάση να δημιουργήσεις, stylish και modern. Ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις ενώ σημασία πρέπει να δώσεις στους χρωματισμούς αφού χρειάζεται να είναι η ίδια ακριβώς απόχρωση το πάνω με το κάτω μέρος για να πετύχεις ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη