Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Mila Kunis – Ashton Kutcher: Συγκέντρωσαν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία (βίντεο)

Το μήνυμά τους στο Instagram.

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher είχαν ξεκινήσει μια καμπάνια για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη στήριξη του ουκρανικού λαού μετά την ρωσική εισβολή και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Η 38χρονη ηθοποιός που έχει καταγωγή από την Ουκρανία είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram πως “θέλουμε να πούμε πως φτάσαμε τον στόχο μας” εξηγώντας πως πάνω από 65 χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν προσφέροντας χρήματα για τον σκοπό αυτό.

“Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για τη στήριξη. Κι ενώ αυτό απέχει πολύ από μια λύση στο πρόβλημα, η συλλογική μας προσπάθεια θα προσφέρει μια ομαλότερη προσγείωση για τόσους πολλούς ανθρώπους όσο προχωρούν στο μέλλον τους με αβεβαιότητα”.

Διάβασε ακόμη – Scarlett Johansson: Αυτό θέλει να κρατήσει μυστικό από την κόρη της

Ο Kutcher με τη σειρά του είπε: “Η δουλειά μας εδώ τελείωσε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η αγάπη αυτή που ξεχείλισε από εσάς ως μέρος αυτής της καμπάνιας θα βρει τη καλύτερη επίδραση σε όσους έχουν ανάγκη”, τονίζοντας ότι κάθε δολάριο που δόθηκε θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους followers τους να μην σταματήσουν τις δωρεές και τους παρέπεμψαν και στα Flexport.org και Airbnb.org για να προσφέρουν βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @aplusk

Διάβασε ακόμη