Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Meghan Markle: Η νέα φωτογραφία του Archie δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσε

Η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres μιλώντας για τη ζωή της ως νέα μαμά.

Η εμφάνιση – έκπληξη της Meghan Markle στην εκπομπή The Ellen Show” με την Ellen DeGeneres ήταν κάτι που το κοινό και σίγουρα η βασιλική οικογένεια δεν περίμεναν. Αν και τον τελευταίο καιρό, η δούκισσα του Sussex ασχολείται με το σημαντικό θέμα της άδειας μετ’αποδοχών στους εργαζομένους των ΗΠΑ, αυτή τη φορά προτίμησε να ελαφρύνει λίγο την εικόνα της, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση της διάσημης παρουσιάστριας.

Η Markle, μεταξύ άλλων, συζήτησε στην εκπομπή για τα πρώτα χρόνια της ως ηθοποιός και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, παρουσιάζοντας την εποχή εκείνη χιουμοριστικά, αλλά και για τη νέα της ζωή ως μαμά.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Η εμφάνιση – έκπληξη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Η ίδια, φυσικά, αναφέρθηκε και στο παιδικό της βιβλίο “The Bench“, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την οικογένειά της, αφού όπως δήλωσε, στην αρχή ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψε στον πρίγκιπα Χάρι για τη Γιορτή του Πατέρα. Στη συνέχεια, όταν φίλοι τους το διάβασαν και ένιωσαν πως τα λόγια της δούκισσας του Sussex τούς άγγιζαν και τους αντιπροσώπευαν πλήρως, τότε πήραν την απόφαση να το μετατρέψουν σε παιδικό βιβλίο για όλες τις οικογένειες.

Η DeGeneres, στη συνέχεια, ήθελε να μάθει αν ο 2 ετών Archie μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του στις σελίδες, αφού σε πολλές από τις ζωγραφιές του βιβλίου απεικονίζεται εκείνος μαζί με τον μπαμπά του, πρίγκιπα Χάρι. Η Markle απάντησε πως ναι, όπως αναγνωρίζει και τα σκυλιά τους, που απεικονίζονται μαζί τους. Μάλιστα, σε μία από τις σελίδες του βιβλίου, ο ίδιος φαίνεται να ταΐζει τις κοτούλες που έχουν μαζί με τον πατέρα του, κάτι που λατρεύει να κάνει, όπως είπε η Markle.

“Είναι τόσο γλυκούλης”, απαντά η DeGeneres, όταν στην οθόνη εμφανίζεται μία πραγματική φωτογραφία του μικρού να επιδίδεται στην αγαπημένη του ασχολία. Όπως βλέπουμε, ο Archie έχει γίνει ολόκληρο αγοράκι και βοηθάει τους γονείς του στις δουλειές του κήπου.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη