Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Megan Fox: Απαντά πρώτη φορά μετά τις κατηγορίες των θαυμαστών της

“Ένα πράγμα για το οποίο δεν πρόκειται να με κατηγορήσετε είναι ότι είμαι τσιγκούνα”.

Tης Χριστίνας Πολυκάπρου

Αρχικά να θυμίσουμε πως η Megan Fox ζήτησε από τους θαυμαστές της να κάνουν δωρεά στο GoFundMe του φίλου της, παρά το γεγονός ότι είναι πλούσια. Ο έρανος είχε στόχο να συγκεντρώσει 30.000 δολάρια για τον πατέρα της φίλης της, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος.

Διάβασε ακόμη – Megan Fox: Παρά το γεγονός ότι είναι πλούσια ζήτησε λεφτά από τους θαυμαστές της

Ωστόσο, οι θαυμαστές της ηθοποιού, η οποία έχει εκτιμηθεί να έχει καθαρή αξία γύρω στα 8 εκατομμύρια δολάρια, αντέδρασαν με κριτική. Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να καλύψει η ίδια τα ιατρικά έξοδα αντί να ζητά δωρεές από άγνωστους.

Έτσι ήθελε να δώσει την δική της απάντηση με ένα insta story την Πέμπτη, 27 Ιουλίου. “Γεια σας περίεργοι”, έγραψε. “Έχει κανείς από εσάς τη συναισθηματική νοημοσύνη να σκεφτεί ότι ίσως η Brit δεν θέλει οι διάσημοι να δωρίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί αυτό δημιουργεί μια δυναμική στις εργασιακές της σχέσεις που την κάνει να νιώθει άβολα;”

Διάβασε ακόμη – Bradley Cooper: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις φήμες περί σχέσης Brady και Shayk

Η Fox εξήγησε ότι η φίλη της απλώς της ζήτησε να μοιραστεί τη σελίδα του GoFundMe, η οποία έχει τώρα στόχο 60.000 δολάρια. “Απλά της είπα οτιδήποτε χρειαστεί από εμένα προσωπικά θα το ζητήσει και θα το κάνω ιδιωτικά”, συνέχισε η ηθοποιός.

Ένα πράγμα για το οποίο δεν πρόκειται να με κατηγορήσετε είναι ότι είμαι τσιγκούνα ή ότι μου λείπει η γενναιοδωρία”.

Φωτογραφίες: Instagarm/ @meganfox

Διάβασε ακόμη