Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Μαρία Μπακοδήμου: Η παρουσιάστρια των 18ων βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023

Ο θεσμός που εδώ και 18 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου.

Τα βραβεία Madame Figaro είναι ένας θεσμός που εδώ και 18 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Μια γυναίκα που για όλους εμάς αποτελεί το πρότυπο και καθρεπτίζει τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η μοναδική Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια γυναίκα που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε πολλούς τομείς και αποδείχθηκε ως μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2023, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR

ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, APEROL SPRITZ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

Διάβασε ακόμη