Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

To Maison Anemi διοργανώνει “Bollywood night”

Το menu της βραδιάς και όλες οι πληροφορίες.

Δύο από τα πιο δημοφιλή και καταξιωμένα εστιατόρια του νησιού (το καθένα στον τομέα του!) ενώνουν δυνάμεις για ένα “Bollywood night”, το οποίο θα μεταφέρει στη Λεμεσό τα χρώματα και τα δυνατά αρώματα των ινδικών γεύσεων του India India αλλά και το κέφι της Ινδίας, συνδυάζοντάς τα με τις δυνατές γεύσεις των γαλλικών πιάτων και των εκλεπτυσμένων ποτών του Maison Anemi.

Αν έχεις δοκιμάσει τα πιάτα του δημοφιλούς εστιατορίου India India της πρωτεύουσας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά τις γεύσεις, την ποικιλομορφία και την πλούσια κουζίνα του. Άλλωστε η ινδική κουζίνα είναι μια επίδειξη απόλαυσης αρωμάτων, γεύσεων και των μπαχαρικών που εντυπωσιάζει και εκπλήσσει κάθε γευστικό ον. Αυτή η πολύχρωμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα λοιπόν μεταφέρεται ειδικά για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο αγαπημένο γαλλικό bistro στον παραλιακό της Λεμεσού, το οποίο ειδικά για τη μέρα θα βρίσκεται σε Bollywood mood.

Διάβασε ακόμη – Επισκέψου τον Καλοπαναγιώτη για μια ξεχωριστή εμπειρία glamping

Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται ένα σπέσιαλ μενού αποτελούμενο από ορεκτικά, όπως τα διάσημα ψωμάκια papadums, οnion bhaji και vegetables samosas, συνοδευτικά όπως naan bread και pulao rice και φυσικά παραδοσιακά ινδικά κυρίως πιάτα, ανάμεσά τους masala, curry, vindaloo κ.ά.

Τη βραδιά θα κλείσεις ιδανικά με γλυκά: Gulub jamun σερβιρισμένο με σιρόπι ζάχαρης και παγωτό βανίλια.

Διάβασε ακόμη – Τι είναι τα Cyprus Eating Awards;

Ετοιμάσου λοιπόν για το “Bollywood Night” στο Anēmi, μία ακόμα θεματική βραδιά που έχει στόχο να αναδείξει τις διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο μέσα από το φαγητό, τη μουσική και το χορό.

Μια γιορτή γεύσης όπου η ινδική πληθωρικότητα συναντά τη μαγειρική εμπειρία του γαλλικού μπιστρό της Λεμεσού.

Κάνε κράτηση στο τηλ. 25812000.

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη