Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Η Υπουργός Υγείας και η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου στέλνουν ηχηρά μηνύματα συμπαράστασης

H Europa Donna Κύπρου συνεχίζει την εκστρατεία για τη νομική κατοχύρωση στο Δικαίωμα στη Λήθη.

Οκτώβριος, μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και η Madame Figaro για 18η χρονιά κάνει τη δικιά της εκστρατεία με το μήνυμα Hope is Pink. Δυνατά μηνύματα συμπαράστασης και πρόληψης αλλά και αληθινές ιστορίες που δίνουν δύναμη και ελπίδα.

Μαίρη Περδίου – Πρόεδρος Europa Donna Κύπρου:

Αυτό τον μήνα θυμόμαστε τις γυναίκες που είχαν την εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού, που τον περνούν τώρα, αλλά και τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους. Γνωρίζοντας ότι η έγκαιρη διάγνωση εξασφαλίζει καλύτερη πρόγνωση, έχουμε υποχρέωση να θυμίσουμε στις γυναίκες τη σημασία της αυτοεξέτασης, της μαστογραφίας, αλλά και της εξειδικευμένης αντιμετώπισης που πρέπει να έχουν. Εκτός από αυτά, η Europa Donna Κύπρου συνεχίζει την εκστρατεία για τη νομική κατοχύρωση στο Δικαίωμα στη Λήθη. Για αυτό ζητούμε από τον κόσμο να ενώσει τη φωνή του μαζί μας στις 7 Οκτωβρίου, για να το διεκδικήσουμε όλοι μαζί.

Δρ Πόπη Κανάρη – Υπουργος Υγείας:

Επιθυμώ να απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τη Madame Figaro για έναν εξαιρετικά σημαντικό θεσμό, ο οποίος συνεχίζεται για περισσότερα από 18 χρόνια. Έναν θεσμό, γεμάτο με μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αναγνώρισης προς το έργο της κάθε γυναίκας. Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό.

Στόχος μας είναι να το διαφυλάξουμε για κάθε γυναίκα στην Κύπρο. Το Υπουργείο Υγείας, μέσω του αναβαθμισμένου μαστογραφικού του προγράμματος, βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες στον αγώνα για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και επιτυχή θεραπεία. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά για όλες τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος της Madame Figaro που βρίσκεται στα περίπτερα με το μήνυμα “Hope is Pink”.

Διάβασε ακόμη