Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Διαγωνισμός: Κάνε δικά σου φυσικά προϊόντα ομορφιάς CP Herbalist αξίας 322 ευρώ

Το επιτυχημένο κυπριακό brand που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των beauty insiders.

Η Madame Figaro σε συνεργασία με την CP Herbalist κάνει δώρο σε μία τυχερή φυσικά και φυτικά προϊόντα CP Herbalst για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, αξίας €322.

Το κυπριακό brand δημιουργεί προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, 100% φυσικά προϊόντα και χωρίς συνθετικά συντηρητικά.

Το δώρο αποτελείται από 7 προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά:
CP Glow Spray (100ml): Το σπρέι αυτό είναι εμπλουτισμένο με αρωματικά, φυτικά εκχυλίσματα που συσφίγγουν και αναζωογονούν ενώ αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και γεμάτη ζωντάνια. Ακόμη, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

CP Glow Cream (30gr): Μια κρέμα προσώπου, που αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα βιοδραστικών συστατικών που θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες. Επίσης, φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας, συμβάλλει στην μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων βοηθώντας την να αποκτήσει μια ανεξίτηλη λάμψη.

CP Glow Serum (30ml): Συσφίγγει και αναπλάθει ενώ παράλληλα καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με μέταλλα και βιταμίνες που βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βοηθά για μία ανανεωμένη εμφάνιση.

CP Eye Lifting Cream (25g): Μια φυσική κρέμα ματιών που συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας στην περιοχή των ματιών άμεση ανόρθωση. Επίσης, μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και ενισχύει τη φωτεινότητα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ευαίσθητων.

The Exfoliating Body Gel (250ml): Ένα πρωτοποριακό και απαλό απολεπιστικό τζελ σώματος, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ανοίγει τους φραγμένους πόρους αφήνοντας το δέρμα λείο, ανανεωμένο και λαμπερό. Μόλις εφαρμοστεί, το δέρμα γίνεται απαλότερο και φωτεινότερο.

The Firming Body Oil (125ml): Ένα χρυσαφένιος συνδυασμός ελαίων χαμηλής πυκνότητας, με μια εκπληκτική μυρωδιά που ξεχωρίζει, σε ένα μαγικό πορτρέτο από αγνά βιολογικά λάδια, κορυφαίας ποιότητας. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει μια απαλότερη, μεταξένια επιδερμίδα ενώ έχει προστατευτικό χαρακτήρα, καθώς κλειδώνει την ενυδάτωση στο δέρμα για μια ολική ανάπλαση των κυττάρων, ενώ βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στη μείωση της εμφάνισης των ευρυαγγειών και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

CP Hair Oil #Shine (150ml): Αναζωογονεί τα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αποτοξινώνει και αποκαθιστά το τριχωτό της κεφάλης έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει τυχόν φραγμένους θύλακες. Παράλληλα βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ανακτούν τη χαμένη τους ζωντάνια.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθείς τον λογαριασμό της Madame Figaro στο Instagram και να κάνεις τα ακόλουθα βήματα: follow την @madamefigaro.cy, και @cpherbalis και tag 2 άτομα της επιλογής σου σε σχόλιο. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι 8 Δεκεμβρίου.

Όροι Συμμετοχής:
1. Η Εταιρεία με την επωνυμία “Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ”, (“Διοργανώτρια”), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο “CP Herbalist” (εφεξής “Διαγωνισμός”).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β’ βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1/12/2023 ώρα 09:00 έως και 8/12/2023 ώρα 10:00 (“Διάρκεια”).

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό – Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στον λογαριασμό της Madame Figaro στο Instagram. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις (3) επιλαχόντες.

7. Δώρο: Το δώρο περιέχει μία CP Eye Lifting Cream, ένα CP Hair Oil Shine, όλη την σειρά CP GLOW LINE (CP Glow Spray, CP Glow Cream, CP Glow Serum) και την σειρά CP BODY CARE LINE (The Exfoliating Body Gel Wash, The Firming Body Oil). Συνολικής αξίας €322 από την εταιρεία CP HERBALIST.

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 8/12/2023 στο Instagram της Madame Figaro, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθεί μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.

15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα madamefigarocy και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Διάβασε ακόμη