Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Lizzo: Η ανακοίνωση της μέσω δικηγόρου για τις καταγγελίες που την βαραίνουν

‘Εσπασε τη σιωπή της.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Αφού η Lizzo μηνύθηκε από αρκετούς πρώην χορευτές της για υποτιθέμενη σεξουαλική, φυλετική και θρησκευτική παρενόχληση, καθώς και για κακές συνθήκες εργασίας νωρίτερα αυτό το μήνα, η δικηγόρος της τραγουδίστριας ισχυρίζεται ότι σχεδιάζει να ανταπαντήσει στην υποκριτική συμπεριφορά των εναγόντων.

Την Τετάρτη, 23 Αυγούστου η δικηγόρος της Lizzo, Marty Singer, μοιράστηκε με το People φωτογραφίες των Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez που φέρονται να “χορεύουν χαρούμενα στα παρασκήνια” με καλλιτέχνες από το topless cabaret show του Crazy Horse στις 5 Μαρτίου 2023 στο Παρίσι – αφού ισχυρίστηκαν ότι η Lizzo τις πίεσε να παρακολουθήσουν την παράσταση ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία.

Διάβασε ακόμη – Οι χορευτές της Lizzo την επαινούν εν μέσω των μηνύσεων για σεξουαλική παρενόχληση

“Αυτές οι αδιάψευστες φωτογραφίες και τα βίντεο, μαζί με πρόσθετα ουσιαστικά στοιχεία, αποδεικνύουν τις κραυγαλέες αντιφάσεις μεταξύ των όσων ισχυρίζονται οι ενάγοντες στην ψευδή αγωγή τους και των όσων πραγματικά αποδεικνύονται από τα γεγονότα”, συνεχίζει η Singer. ” Η Lizzo σκοπεύει να υποβάλει μήνυση για κακόβουλη δίωξη αφού επικρατήσει και απορριφθούν αυτές οι ψευδείς αξιώσεις”.

Διάβασε ακόμη – Lizzo: Η απάντηση της για τις καταγγελίες που την βαραίνουν

Η δικηγόρος των Davis, Williams και Rodriguez, Neama Rahmani, ισχυρίζεται σε δήλωσή της στο People ότι “υποστηρίζουν κάθε ισχυρισμό της αγωγής και θα πάνε σε δίκη”.

Διάβασε ακόμη