Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Nabucco: Άνοιξε το πρώτο οικολογικό κατάστημα κατοικίδιων στην Κύπρο

Βιολογικές τροφές, νόστιμα παιχνίδια και βιώσιμα προϊόντα για γάτους και σκύλους.

Στο πρώτο οικολογικό κατάστημα κατοικίδιων στην Κύπρο που φέρει το όνομα “Nabucco” διατίθενται επιλεγμένα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον όπως πιστοποιημένες βιολογικές τροφές, φυσικά και νόστιμα παιχνίδια καθώς και βιώσιμα προϊόντα για γάτους και σκύλους.

Το Nabucco, ένα νεό concept store για τα κατοικίδια ζώα, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό με πρωταρχικό στόχο την παροχή επιλεγμένων προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το κατάστημα Nabucco βρίσκεται στην οδό Kennedy 49, στη Λευκωσία, και καλωσορίζει όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων που ενδιαφέρονται για την ευημερία και την υγεία των ζώων τους αλλά και του περιβάλλοντος.

Στο Nabucco μπορείς να βρεις:

Πιστοποιημένες βιολογικές τροφές και σνακς για σκύλους και γάτους

Όπως γνωρίζουμε σήμερα, η βιολογική γεωργία δεν σημαίνει γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, ούτε τεχνητές αρωματικές ουσίες, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά και αντιβιοτικά. Προσφέρει στα ζώα καλύτερη τροφή, πιο υγιεινή και με περισσότερες θρεπτικές ουσίες και, γενικά, μειώνει τα προβλήματα πέψης ή αλλεργίας.

Φυσικά και νόστιμα παιχνίδια

Το Nabucco προσφέρει παιχνίδια που προέρχονται απευθείας από τη φύση: ξύλα ελιάς και νόστιμα κέρατα αγελάδας, ελαφιού ή βουβαλιού για σκύλους, ράβδοι μάταμπι για γάτες, που κατασκευάζονται από ένα ιαπωνικό φυτό ή ακόμη και τραγανό Yak’cheese για να το απολαύσει ο σκύλος σαν ποπκόρν.

Βιώσιμα προϊόντα και αξεσουάρ

Το Nabucco φέρνει στην Κύπρο κρεβάτια και στρώματα για τα κατοικίδια ζώα της σειράς Project Blu, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια ή αλιευτικά δίχτυα που συλλέγονται στους ωκεανούς. Επίσης υπάρχουν κολάρα και λουριά φτιαγμένα από ανακυκλώσιμο δέρμα από απομεινάρια διαφόρων δερμάτων και e-leather, vegan leather φτιαγμένα από δέρμα μήλου.

Η φιλοσοφία Nabucco: Όλα τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα στο Nabucco στοχεύουν στη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος: καλό για το κατοικίδιο ζώο, καλό για εσάς, καλό για τον πλανήτη μας.

Info: Λεωφ. Κέννεντυ 49, Λευκωσία, τηλ.: 22522410

Διάβασε ακόμη