Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Katy Perry: Αυτό ήταν το λάθος που έκανε στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Η τραγουδίστρια έπρεπε να κάνει κάτι συγκεκριμένο μόλις κατέβει από τη σκηνή.

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα εκ των σπουδαιότερων οροσήμων του 2023 για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Και μία από τις εμβληματικότερες στιγμές στην προσωπική ιστορία του Καρόλου.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία και τις φωνητικές τους ικανότητες το πάρτι που ακολούθησε ήταν και η Katy Perry. Εννέα μήνες μετά, η δημοφιλής Pop Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μοιράστηκε μία γεύση από όσα οι κάμερες δεν έδειξαν και οι δημοσιογράφοι δεν έμαθαν.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Camilla: Πως είναι η σχέση με τα εγγόνια της σήμερα

Μεταξύ άλλων, η Katy Perry εκμυστηρεύτηκε ότι η βασιλική οικογένεια επέτρεψε στην ίδια και τη μητέρα της να μείνουν στη βασιλική κατοικία στο Ουίνδσορ, ενώ εκείνη παρακολούθησε την τελετή στέψης και εμφανίστηκε στη συναυλία που ακολούθησε.

“Έφερα τη μητέρα μου γιατί, εννοώ, αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Perry στο talk show. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι μετά την τελετή, εκείνη και η Glam Squad της βρέθηκαν μέσα στο παλάτι για να συναντήσουν τον βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του, βασίλισσα Camilla.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Aυτή είναι η παράδοση της Ελισάβετ που αναμένεται να συνεχίσει

“Όλοι έτρεχαν”, υπογράμμισε η τραγουδίστρια, αφού εξήγησε ότι έπρεπε να ακολουθήσει συγκεκριμένες διαδρομές μέσα στο κάστρο, κάτι το οποίο δεν πήγε και πολύ καλά μιας και βρέθηκε μπροστά από τον βασιλιά Κάρολο και την Camilla. “Έπεσα κατευθείαν πάνω τους και είπα: ‘Ω, πήρα λάθος δρόμο!”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη