Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Φοράει σύνολο Έφη Παπαϊωάννου καλεσμένη σε γάμο και κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση

Το look της που κέρδισε τα βλέμματα.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Πολλοί οι γάμοι που πραγματοποιήθηκαν χθες, 23 Σεπτεμβρίου, σε Κύπρο και Ελλάδα και όπως πολλές φορές είπαμε οι προσκλήσεις που δεχόμαστε κυρίως αυτούς τους μήνες για να παρευρεθούμε σε κάποιους από αυτούς πολλές, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τους πρώτους του φθινοπώρου.

Διάβασε ακόμη – Έφη Παπαϊωάννου: Το εντυπωσιακό jumpsuit στη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Από τις πρώτες μας σκέψεις φυσικά, είναι το outfit που θα επιλέξουμε, αφού θέλουμε να είναι και εντυπωσιακό αλλά και άνετο έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε και τη βραδιά που κρατά η αλήθεια αρκετές ώρες.

Διάβασε ακόμη – Μαρίνα Βερνίκου: Επιλέγει φόρεμα της Έφης Παπαϊωάννου και κάνει μια λαμπερή εμφάνιση

Ανάμεσα λοιπόν σ’ αυτούς που πήγαν χθες σε ένα γαμήλιο party και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ειδικά για την περίσταση επέλεξε ένα super stylish και ιδιαίτερο lace co-ord set που φέρει την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου.

Χαρακτηριστικό σύνολο της συλλογής της Κύπριας σχεδιάστριας, η Ελληνίδα παρουσιάστρια το επέλεξε σε μαύρο χρώμα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Οι ruffles λεπτομέρειες στη φούστα όπως επίσης και το ζιβάγκο που έδινε τον απαραίτητο φθινοπωρινό χαρακτήρα στο outfit ήταν και εκείνα που ανέδειξαν το look με τον καλύτερο τρόπο ενώ μας άρεσε πολύ και η επιλογή να κρατήσει τα μαλλιά ίσια που της πήγαιναν πολύ.

Διάβασε ακόμη