Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Μαρίνα Βερνίκου: Επιλέγει φόρεμα της Έφης Παπαϊωάννου και κάνει μια λαμπερή εμφάνιση

Το bodycon χρυσό φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αναμφισβήτητα η Έφη Παπαϊωάννου αυτή τη στιγμή θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας σε Κύπρο και Ελλάδα αφού οι δημιουργίες της επιλέγονται συστηματικά από επώνυμες και μη για τις εμφανίσεις τους σε events, εκδηλώσεις και σημαντικά γεγονότα της ζωής τους, ενώ η ίδια φέτος το καλοκαίρι παρουσίασε και τη δική της συλλογή από παπούτσια.

Διάβασε ακόμη – Παπαϊωάννου – Χατζηγεωργίου – Βερνίκου: Επέλεξαν το ίδιο φόρεμα
Μία από τις λάτρεις των δημιουργιών της και η Μαρίνα Βερνίκου την οποία βλέπουμε πολύ συχνά να φοράει δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας, όπως έκανε και όταν παρευρέθηκε στην prive συναυλία της Beyoncé στο Ντουμπάι, που επέλεξε ένα maxi glamorous φόρεμα κεντημένο με πέτρες και χαρακτηριστική λεπτομέρεια τα sexy cut outs.

Διάβασε ακόμη – Φιλίππα Καρσερά, Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Μπόμπα: Τα looks τους στα εγκαίνια του Paradox Museum στη Λεμεσό

Η επιχειρηματίας σε ακόμη μία εκδήλωση που παρευρέθηκε επέλεξε δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου και συγκεκριμένα ένα strapless mini φόρεμα σε μεταλλικό ύφασμα και χρυσή απόχρωση.

Μας άρεσε πολύ η επιλογή της να διατηρήσει μονοχρωματικό το σύνολο επιλέγοντας σανδάλια και clutch bag στην ίδια απόχρωση κάνοντας το σύνολο να φαίνεται και κομψό αλλά και elegant παρά τον μοντέρνο χαρακτήρα του.

Διάβασε ακόμη