Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Καλεσμένη σε γάμο: Ιδέες για trendy χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν

Η Όλια Ιακώβου, hairstylist και δημιουργός του Lagom By Olia, σου δίνει προτάσεις για ένα όμορφο χτένισμα για μακριά μαλλιά.

Πολλές είναι οι επιλογές σε βραδινά χτενίσματα, εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Όμως μέσα στον καύσωνα ίσως ψάχνεις για κάτι ανάλαφρο και δροσερό – επιλογές για καλεσμένες σε γάμους καλοκαιρινούς που δεν θα ήθελαν να έχουν μαζεμένα μαλλιά, που δεν είναι συνηθισμένες να μαζεύουν τα μαλλιά τους αλλά παρόλα αυτά θέλουν ένα αποτέλεσμα που να είναι σταθερό στην υγρασία και τη ζέστη.

Διάβασε ακόμη – Blonde balayage: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για να κάνεις αυτή την τεχνική στα μαλλιά σου

Πάντα μετά από διάγνωση με τον κομμωτή σου μπορείς να φτιάξεις υπέροχα, στιλάτα λουκ που θα σε αναδείξουν και θα έχουν διάρκεια. Λαμβάνοντας υπόψη πάντα τα ρούχα που θα φορέσεις, τα κοσμήματα και τον χορό στον οποίο θα παραβρεθείς, έχεις παρά πολλές επιλογές σε hairlooks.

Για ένα σταθερό αποτέλεσμα προτείνουμε να λούζεις τα μαλλιά σου από το προηγούμενο βράδυ με πρωτεϊνικά προϊόντα που δίνουν σταθερότητα, να τα φορμάρεις ήρεμα από πάνω προς τα κάτω και να κάνεις κανονικά στο χτένισμα σου την επόμενη ημέρα. Η χρήση πολύ δυνατών προϊόντων όπως σκληρές λακ μας δίνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Βαραίνουν τα μαλλιά και αντιδρούν πολύ άσχημα στην υγρασία. Το παν είναι να είναι τα μαλλιά σωστά προετοιμασμένα για να έχει διάρκεια ένα χτένισμα.

Διάβασε ακόμη – Golden sun-kissed balayage: Η καλοκαιρινή απόχρωση μαλλιών που σου προτείνει η hairstylist Όλια Ιακώβου

Επίσης τα μαλλιά πρέπει να είναι σωστά κουρεμένα αλλιώς ένα χτένισμα με λάθος κούρεμα δεν δίνει ποτέ ένα σταθερό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Άρα μην σκέφτεσαι μόνο ένα χτένισμα αλλά την ολοκληρωμένη και σωστή περιποίηση των μαλλιών σας.

Σου προτείνουμε τα πιο κάτω hairlooks για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά:

Ευχαριστίες στη hairstylist και δημιουργό του Lagom By Olia, Όλια Ιακώβου, Instagramoliaiacovou, FacebookOliaIacovou Hairstylist, Τηλ.: 22004067.

Φωτογραφίες: Pinterest

Διάβασε ακόμη