Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Joe Jonas – Sophie Turner: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

“Δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό”.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν γραφτεί και λίγα για το ξαφνικό διαζύγιο του Joe Jonas από την Sophie Turner με αρκετούς να παρομοιάζουν την κατάσταση με σήριαλ του οποίου κάθε επεισόδιο βέβαια παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το προηγούμενο.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι αναρωτιούνται ποια ακριβώς ήταν η αιτία που οδήγησε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι στον χωρισμό, μία νέα αποκάλυψη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Ειδικότερα, ο Joe Jonas φέρεται να έπιασε τη Sophie Turner να τον κακολογεί στην κάμερα του σπιτιού τους πριν από τον χωρισμό τους, κάτι που έκανε τη σταγόνα ξεχυλίσει.

Διάβασε ακόμη – Bradley Cooper: Ακόμη πιο γοητευτικός με το νέο του κούρεμα

“Δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό”, δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο US Weekly την Τετάρτη. “Αλλά αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”, συμπλήρωσε.

Πολλές πηγές είχαν δηλώσει στο παρελθόν στο TMZ ότι ο τραγουδιστής είχε δει τη σύζυγό του να λέει ή να κάνει κάτι που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με κόκκινο φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Οι λεπτομέρειες για το τι πραγματικά είπε η νεαρή ηθοποιός είναι άγνωστες, αλλά ήταν αρκετές για τον Joe Jonas ώστε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Το Page Six δεν έλαβε αμέσως απάντηση από τους εκπροσώπους του Jonas και της Turner. Στις 3 Σεπτεμβρίου, τα διεθνή Μέσα επιβεβαίωσε ότι η Turner και ο Jonas οδεύουν προς διαζύγιο. “Ο Joe διερευνά τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον του”, είχε αποκαλέσει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη