Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Τravel light: Πώς να ταξιδέψεις με στυλ, μόνο με τα απαράιτητα

Αυτό το καλοκαίρι πάρε μαζί σου ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι και κυρίως τη θετική σου ενέργεια και ταξίδεψε ξέγνοιαστα έχοντας στο πορτοφόλι σου την κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας.

Αν είναι κάτι που μας έχει μάθει ο ενάμισι χρόνος πανδημίας, είναι ότι τελικά μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Μέσω της εκκαθάρισης που αναγκαστικά κάναμε όλοι στο σπίτι μας αλλά και στην προσωπική μας ζωή, έχουμε συνειδητοποιήσει ποια είναι εκείνα που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Οι φετινές διακοπές, είναι μια ευκαιρία να εφαρμόσουμε αυτή την πρακτική και σε ότι αφορά το πακετάρισμα της βαλίτσας των διακοπών και να στοχεύσουμε στο να βάλουμε μέσα μόνο τα απαραίτητα, για travel light διακοπές.

Η Ελληνική Τράπεζα, σου δείχνει τον τρόπο για να ταξιδέψεις χωρίς ταλαιπωρία και να απολαύσεις κάθε στιγμή έχοντας μαζί σου την κάρτα σου για όλες τις στιγμές που θα την χρειαστείς. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι κάνοντας τις συναλλαγές σου με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα χρηματικό ποσό που θα μπορείς να αξιοποιήσεις στις διακοπές σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πακετάρεις τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα χρειαστείς, τα οποία να συνδυάζονται μεταξύ τους για να μην χρειαστείς επιπλέον κομμάτια. Προσπάθησε να πάρεις μαζί σου ρούχα που να ταιριάζουν με το είδος των διακοπών που έχεις επιλέξει.

Διάβασε ακόμη – Οι 10 πιο χρήσιμες συμβουλές για να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών

Για παράδειγμα εάν θα ταξιδέψεις σε κάποιο ελληνικό νησί, όπως είναι η Μύκονος, φρόντισε να πάρεις μαζί σου ένα λινό κιμονό σε γήινη απόχρωση το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ζώνη στη μέση και φλατ σανδάλια. 

Εάν προορισμός σου είναι κάποια ευρωπαϊκή πόλη όπως είναι η Βαρκελώνη τότε καλό είναι να ετοιμάσεις ένα λινό ασορτί σετ που να αποτελείται από κοντό παντελόνι και αμάνικο crop top ή πουκάμισο, και να το συνδυάσεις με λευκά sneakers.

Σε προορισμούς όπως η γαλλοιταλική ριβιέρα θα χρειαστείς αέρινα φορέματα ή παντελόνες συνδυασμένες με λινά πουκάμισα τα οποία μπορείς να συνδυάσεις έξυπνα με παπούτσια σε φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις. 

Σε ότι αφορά στα αξεσουάρ μια τσάντα που να συνδυάζεται με όλα σου τα ρούχα είναι φυσικά απαραίτητη. Μην ξεχάσεις φυσικά και το πορτοφόλι σου με την κάρτα της Ελληνικής Tράπεζας για να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις αγορές σου.

Μάλιστα, με κάθε αγορά που κάνεις με τη κάρτα σου, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις τον καλοκαιρινό διαγωνισμό της Ελληνικής Τράπεζας και να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς που θα διεκδικήσουν €500 ο καθένας.

Κάνοντας λοιπόν τις αγορές σου με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας από 15/7/21 – 31/8/21 μπαίνεις σε κλήρωση για να γίνεις ένας από τους 100 τυχερούς που θα διεκδικήσουν €500 ο καθένας.

Χρησιμοποιώντας την κάρτα σου στις επιχειρήσεις που συµµετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε κερδίζεις δεκαπλάσιες συµµετοχές στην κλήρωση.

Αν δεν έχεις ακόμη κατεβάσει το Mple Rewards App, κάνε το τώρα, ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και κάνε αγορές στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε για να διεκδικήσεις ακόμα €10.000! 

Αυτό το καλοκαίρι πάρε μαζί σου ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι! 

Τα  απολύτως απαραίτητα και την κάρτα σου της Ελληνικής Τράπεζας! 

Και που ξέρεις ίσως να γίνεις εσύ ένας από τους τυχερούς του διαγωνισμού!  

Μάθε περισσότερα στο www.hellenicbank.com/summer

Διάβασε ακόμη