Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

JLo: Ο λόγος που οι θαυμαστές της αντέδρασαν αρνητικά στη τελευταία της συναυλία

Γιατί την κατηγορούν;

Για ανεπίτρεπτο ατόπημα κάνουν λόγο οι φαν της Jennifer Lopez καθώς επέλεξε να δώσει συναυλία σε ξενοδοχείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 5 εκ. δολαρίων. Έτσι φαίνεται πως η ηθική της διεστάλη ολίγον.

Κι αυτό γιατί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ισχύουν ακόμα νόμοι και κανονισμοί κατά της ομοφυλοφιλίας, με ποινές που περιλαμβάνουν ακόμη και φυλάκιση.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει ότι “η JLo τσέπωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετέχει σε σόου εγκαινίων ενός αντι-γκέι ξενοδοχείου στο Ντουμπάι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου”.

Διάβασε ακόμη – Η throwback φωτογραφία της Miley Cyrus από την παιδική της ηλικία

Η 54χρονη σταρ, που έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΑΟΤΚΙ+ κοινότητας στη θεωρία τουλάχιστον.

Διάβασε ακόμη – Η ιστορία πίσω από το όνομα της κόρης της Emma Stone

“Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μια μακροχρόνια σύμμαχος των LGBTQ, όπως η Jennifer Lopez είναι έτοιμη να βάλει τα χρήματα πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σόου της θα συμπράξει με την ομοφοβία, τον μισογυνισμό και τη γενικευμένη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, κάτι που δεν υποστηρίζει η Jennifer Lopez. Δεν έπρεπε να πάει” δήλωσε ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων Πίτερ Τάστελ στην εφημερίδα Sun.

Ο ίδιος συνέχισε, τόνισε, ότι το καθεστώς του Dubai “τη χρησιμοποιεί για να προβάλλει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα. Είναι ντροπή που εκείνη το δέχτηκε”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη