Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας με βραδινό φόρεμα από τα H&M

Η κομψή “γαλαζοαίματη” απέδειξε ότι τα high street brands δεν είναι μόνο για να εξυπηρετούν καθημερινές εμφανίσεις.

Οι γυναίκες των βασιλικών οικογενειών, ιδίως οι υψηλόβαθμες, μάς έχουν συνηθίσει σε πολύ εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις. Τα evening gowns που επιλέγουν για επίσημα δείπνα, πρεμιέρες και κάθε είδους gala προέρχονται συνήθως από το ατελιέ κάποιου οίκου Υψηλής Ραπτικής, ενώ φροντίζουν πάντα να ολοκληρώνουν την εμφάνισή τους με κάποια από τις τιάρες της οικογένειας. Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, ωστόσο, απέδειξε ότι εξίσου εντυπωσιακή μπορεί να είναι η επιλογή από τις συλλογές ενός high street brand, και η εμφάνισή της μ’ ένα τούλινο ball gown από τα H&M έγινε μία από τις καλύτερές της. 

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε το total white σύνολο που φόρεσε η Βασίλισσα Ράνια

Η Ισπανίδα royal ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φίλιππο της Ισπανίας, στη Σουηδία όπου συναντήθηκαν με τα μέλη της σουηδικής βασιλικής οικογένειας. Στο δείπνο που παρέθεσαν ο Βασιλιάς Γουσταύος και η σύζυγός του, Σίλβια, μαζί με τα παιδιά τους, τη διάδοχο Πριγκίπισσα Βικτωρία και τον Πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο, με τους συζύγους τους, η Letizia εμφανίστηκε με ένα dark blue φόρεμα από τούλι, με όγκο στη φούστα, από την Conscious συλλογή των Η&Μ, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα και την Fleur-de-Lis τιάρα που ανήκε στη Βασίλισσα Ena της Ισπανίας και την οποία κληροδότησε η Letizia από την πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία.

Η Βασίλισσα Letizia είναι μεγάλη υποστηρικτής των Ισπανικών brands, όπως τα Zara, τα Mango κ.ά., τα οποία εμπιστεύεται συχνά για τις εμφανίσεις της, off-duty και μη, αλλά αυτή τη φορά για να τιμήσει τους οικοδεσπότες της στράφηκε σ’ ένα high street brand που γνωρίζει όλος ο πλανήτης και είναι Σουηδικό: τα H&M. Παράλληλα, επέδειξε ότι η κομψότητα και του γούστο δεν έχουν να κάνουν μόνο με το budget που διαθέτει κανείς, αλλά με τις έξυπνες επιλογές και τους σωστούς συνδυασμούς.

Δες την εμφάνισή της:

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη