Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Απόψε το φιλανθρωπικό gala dinner του Yianis Christodoulou Foundation με την Άννα Βίσση

Μέσω δημοπρασίας το Ίδρυμα θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά που οι οικογένειες τους πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

Ένα ξεχωριστό gala dinner στο yacht Zeus, στην Κύπρο διοργανώνεται απόψε 9 Ιουλίου από τον κύριο John Christodoulou και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, προς όφελος των παιδιών που φοιτούν και στα 9 δημόσια ειδικά σχολεία Κύπρου σε συνεργασία με τους οικείους συνδέσμους γονέων. Στόχος, να στηριχθούν και τα 9 ειδικά σχολεία ώστε να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται σε παιδιά με ειδικές ικανότητες ή και αναπηρίες. Στο gala dinner θα τραγουδίσει η Άννα Βίσση.

Διάβασε ακόμη – Η συγκινητική ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό gala dinner του Yianis Christodoulou Foundation, με την Άννα Βίσση

Η φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα δεν άφησε αμέτοχο το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation το οποίο δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία του, ενισχύει και στηρίζει τους συνανθρώπους μας που επηρεάστηκαν, προσθέτοντας στη δράση του, επιπλέον δώρο που θα δημοπρατηθεί απόψε προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα παιδιά, που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Το δώρο περιλαμβάνει:

Ένα ανδρικό ρολόι της εταιρείας IWC 327010 PILOT’S WATCH ‘The big Pilot’s Watch Top Gun Mojave Desert Edition

Μία ιδιωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας IWC στη Γερμανία

Ένα διήμερο sailing trip onboard a Benetau Oceanis 35, μήκους 13 μέτρων με 3 υπνοδωμάτια στην περιοχή Oristano Sardinia    

Μία ιδιωτική επίσκεψη στο Μουσείο David Coulthard στη Σκωτία

Kεντρική φωτογραφία: Instagram/annavissiofficial

 

       

 

Διάβασε ακόμη