Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

H Myriam Fares ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα

Η τραγουδίστρια που συνεργάστηκε με Minaj και Maluma.

Η παρουσία της Λιβανέζικης διεθνούς σταρ, Myriam Fares, γνωστής ως η “Βασίλισσα της Σκηνής,” στην Κύπρο και την Ελλάδα, έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον μας καθώς εξερευνά τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Από τη Λεμεσό και την Πάφο μέχρι τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, καθώς και την Κρήτη, ταξιδεύει μαζί με την οικογένειά της και τα παιδιά της, παρουσιάζοντας την ομορφιά αυτών των περιοχών μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η Myriam θεωρείται η πρώτη Άραβα σταρ της γενιάς της που έχει υπερβεί τη δημοτικότητα στον αραβικό κόσμο και έχει κατακτήσει διεθνή φήμη μέσω του τραγουδιού της “Tukoh Taka,” το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022, μαζί με παγκόσμιους αστέρες όπως η Nikki Minaj και ο Maluma.

Επιπλέον, έχει ξεπεράσει τις 9,6 δισεκατομμύρια προβολές στην προσωπική της χορευτική πρόκληση για το τραγούδι “Goumi” στο TikTok, παρόλο που δεν έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Επιπλέον, έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ “Myriam Fares: Το Ταξίδι,” το οποίο επικεντρώνεται στη ζωή της, καθιστώντας την την πρώτη και μοναδική Άραβα καλλιτέχνη που έχει ντοκιμαντέρ για εκείνη στο Netflix.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Myriam είναι η Άραβα καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Αυτό δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Myriam περνά τις διακοπές της με την οικογένειά της στη χώρα μας, καθώς συνεχίζει να μας επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες: Instagram/ @myriamfares

Διάβασε ακόμη