Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Bruce Willis: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Χολιγουντιανός σταρ δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια.

Από τότε που έγινε γνωστό τον Φεβρουάριο του 2023 ότι ο ηθοποιός Bruce Willis πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, οι φήμες σχετικά με τη σωματική και πνευματική κατάσταση του ηθοποιού διαδέχονται η μία την άλλη σε καταιγιστικό ρυθμό.

Η λακωνικότητα εκ μέρους των οικείων του δεν διέλυσε τις αμφιβολίες για την υγεία του με τον εμβληματικό πρωταγωνιστή της έβδομης τέχνης να εγκαταλείπει τη μεγάλη οθόνη προκειμένου να αποσυρθεί στο σπίτι του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία τον φροντίζουν καθημερινά. Μεταξύ αυτών είναι και η σύζυγός του, Emma Heming Willis.

Διάβασε ακόμη – Demi Moore: Πώς προετοιμάζεται για τον θάνατο του Bruce Willis

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, η μεγαλύτερη κόρη που έχει αποκτήσει ο Bruce Willis με την Demi Moore, η Rumer, εκμυστηρεύτηκε πώς είναι οι μέρες του πατέρα της και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Στο πρόσφατο Laughter Is the Best Medicine Gala 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, η Rumer Willis μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και έδωσε νέες λεπτομέρειες για τον πατέρα της.

Διάβασε ακόμη – Bruce Willis: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη ζωή του ως πατέρας

“Νομίζω ότι για μένα, μέσα από αυτή την εμπειρία, αυτό που ήταν τόσο όμορφο είναι ότι ο πατέρας μου αγαπιέται τόσο πολύ, κάτι τόσο εμφανές στη κοινή ζωή που πλέον μοιραζόμαστε. Και νομίζω ότι αν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος που το να μοιραστούμε την εμπειρία μας φέρνει ελπίδα, οτιδήποτε προκύψει ως οικογένεια, που μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να φέρει κάποιου είδους ελπίδα, παρηγοριά σε κάποιον άλλον που βιώνει κάτι τέτοιο, τότε για μένα αυτή είναι η ουσία”, σχολίασε.

Στη συνέχεια, η Rumer δήλωσε επίσης: “Τα πάει περίφημα. Θα πάω να τον δω με την (κόρη μου) Louetta. Είχα την ευκαιρία να τον επισκεφτώ, πραγματοποιώντας μία ειλικρινή, πολύ ωραία συνάντηση. Ήταν πολύ ωραίο να τον δω με την κόρη μου και να πάω να του δώσω αγάπη”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη