Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

H Γιώτα Νέγκα για μια μοναδική συναυλία στη Λεμεσό

Με τα αριστουργηματικά τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, ανεβαίνει στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 και μας ταξιδεύει μέσα από τα αριστουργηματικά τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη τραγούδια της στιχουργού που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Της γυναίκας-θρύλου, που οι στίχοι της δεν φέρουν απλά την υπογραφή της, αλλά έχουν αποτυπωμένη ανάμεσα τους, την ψυχή της.

Αυτή η ανυπόταχτη ψυχή θα ζωντανέψει στη σκηνή του Παττιχείου και “Με ένα όνειρο τρελό”, θα μας μεταφέρει σαν “Αητός χωρίς φτερά” σε ένα “Γυάλινο Κόσμο” μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα. Γιατί οι στίχοι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, δε είναι μόνο ποίηση, αλλά και λαϊκή έκφραση συνάμα. Είναι έρωτας και πόνος ταυτόχρονα, που αποτυπώνουν το πάθος για τη ζωή.

Η Γιώτα Νέγκα τραγουδά την… Ευτυχία και μας περιμένει στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, για να απολαύσουμε μαζί της τραγούδια που άφησαν εποχή και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

Info: www.pattihio.com.cy, τηλ.: 25377277

Διάβασε ακόμη