Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Hugh Jackman – Deborra-Lee Furness: Χώρισαν μετά από 27 χρόνια γάμου

Η πρώτη δήλωση του πρώην πλέον ζευγαριού.

Μπορεί να αποτελούσαν για χρόνια ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας σκηνής, όμως, ο Hugh Jackman και η Deborra Lee-Furness αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια γάμου.

Μάλιστα, την ξαφνική είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το ζευγάρι μέσα από επίσημη ανακοίνωση που μοιράστηκε στο περιοδικό People.

“Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγος και σύζυγος σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας πλοηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Deb και Hugh Jackman και ολοκληρώνεται με τη φράση: “Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα έχει κάποιος από εμάς”.

Διάβασε ακόμη – Sia: Μιλά για την σοβαρή κατάθλιψη που πέρασε μετά τον χωρισμό της

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, οι στενοί τους φίλοι δεν έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση του ζευγαριού. Όπως αναφέρει πηγή στο PageSix, “ο χωρισμός συνέβη πριν από λίγο καιρό. Οι φίλοι και η οικογένεια το γνώριζαν”. Η πηγή θεώρησε ότι μπορεί να υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των δύο εδώ και καιρό, πιθανότατα πριν ακόμη ο Jackman επιστρέψει στο Broadway τον Φεβρουάριο του 2022 για το “The Music Man”.

Διάβασε ακόμη – Η εντυπωσιακή επιστροφή των supermodels στην πασαρέλα της Vogue

Ο λόγος; “Η Deborra δεν πήγαινε πολύ συχνά στις πρόβες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον 23χρονο Oscar και την 18χρονη Ava. Η ερωτική τους ιστορία θεωρήθηκε μία από τις πιο δυνατές του Hollywood, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του αυστραλιανού δράματος Corelli το 1995- ο Hugh έχει μοιραστεί συχνά πως ήξερε ότι η Deborra-Lee ήταν η μοναδική γι’ αυτόν δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, της έκανε πρόταση γάμου τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους, κάνοντας την κρίσιμη ερώτηση στον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instgaram/ @thehughjackman

Διάβασε ακόμη