Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Πως αντιμετωπίζουν οι άντρες τον χωρισμό

3 πράγματα που οι γυναίκες αρνούνται να κάνουν μετά το τέλος μιας σχέσης.

Το τέλος μιας σχέσης είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσει, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Τα συναισθήματα μετά το χωρισμό είναι πολύ έντονα και επηρεάζουν περισσότερο την συμπεριφορά μας. Οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες αντιδρούν εντελώς διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εκείνοι δεν περνάνε μια δύσκολη φάση της ζωής τους. Στα αλήθεια, πως αντιμετωπίζει ένας άντρας ένα χωρισμό σε σχέση με μια γυναίκα;

#1. Δεν γίνονται βαρετοί στους φίλους τους

Μετά από ένα χωρισμό ενώ εσύ θα τρέξεις στις κολλητές σου λέγοντας τους τα εσώψυχα σου, οι άντρες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Εκείνοι θα βγουν για να περάσουν καλά. Αυτό είναι από όλους δεδομένο. Οπότε, το μόνο που θα ειπωθεί μεταξύ τους είναι το γεγονός και στη συνέχεια θα μιλήσουν για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της προηγούμενης ημέρας.

Διάβασε ακόμη: Οι 10 αρχές της “υγιούς” σχέσης

#2. Η υπερ-ανάλυση βλάπτει τη ψυχολογία

Οι άντρες δεν υπερ-αναλύουν ποτέ τα πράγματα, γιατί να το πράξουν μετά από έναν χωρισμό; Το μόνο που θα κάνουν είναι να αναφερθούν στο γεγονός του χωρισμού και το όλο θέμα θα κλείσει εκεί. Η ιστορία έχει δείξει, ότι η υπερ-ανάλυση θεμάτων συναισθηματικής φύσεως, δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό.

#3. Πίνουν για να ξεχάσουν

Ναι, οι άντρες μπορεί να δείχνουν cool και άνετοι όμως έχουν κι αυτοί συναισθήματα που τις πλείστες φορές δεν μπορούν να τα ελέγξουν. Αν τον δεις να γελάει και να συνεχίζει την κοινωνική του ζωή περίμενε μέχρι να έρθει αντιμέτωπος με το αλκοόλ. Εκεί είναι μια δύσκολη στιγμή καθώς δεν θα σταματήσει στο πρώτο ποτό, θα συνεχίσει μέχρι να ξεχαστεί.

Πηγή: ilovestyle

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη