Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/01 – 05/02)

Επιτυχημένες κινήσεις και αναταραχές.

Η εβδομάδα ξεκινάει με το πολύ ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Ουρανό 30/1, που θα βοηθήσει πάρα πολύ τα ζώδια της γης να καταφέρουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, αλλά και να έρθουν ξαφνικές ιδέες οι οποίες πραγματικά θα σας λυτρώσουν από μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Άρη επίσης στις 30/1 είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε τα ζώδια του αέρα να επιτύχετε τους σκοπούς και στόχους σας, οπότε και οι δίδυμοι, οι ζυγοί και οι υδροχόοι. Έχετε τώρα μια τεράστια ευκαιρία να μπορέσετε να δείξετε τη δύναμή σας και να μπορέσετε να απαιτήσετε και να επιβληθείτε σε ανθρώπους που μπορεί να σας είχαν αρνηθεί τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας αναγνώριση.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ουρανό στις 4/2 είναι μια όψη που θα προκαλέσει ανακατατάξεις, προβλήματα και ταραχές για τους γεννημένους ταύρους σκορπιούς, λέοντες και υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Μια όψη αναστάτωσης, όπως επίσης είναι και μια όψη πολύ σημαντικών ταραχών και δυσκολιών, οπότε και θα πρέπει να κινηθείτε πάρα πολύ έξυπνα εάν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ξαφνικές αναταραχές, προβλήματα που ξεπηδούν και σας εμποδίζουν στο να μπορέσετε να προχωρήσετε και βέβαια αρκετά νεύρα. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε πιο διπλωματικά και πιο έξυπνα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτή την όψη ταραχής και πίεσης.

Στη συνέχεια το παρορμητικό και παθιασμένο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 5/2 θα προκαλέσει νέες σχέσεις και παθιασμένες νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως θα έχουν έντονο χαρακτηριστικό τους στο πάθος και όχι τη λογική ή την συμβατότητα ανάμεσα σε 2 ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη όψη θα προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στην καθημερινότητα, καθότι οι σχέσεις οι οποίες δεν είναι βασισμένη στο πάθος, μπορεί να έχουν αρκετά θέματα, καθότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητά τους και να βρουν γιατί αυτοί οι 2 άνθρωποι είναι μαζί.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και οι Ιχθύες που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή τους, όπως επίσης εάν πραγματικά το θελήσετε, θα μπορέσετε να ξαναερωτευτείτε τον άνθρωπο με τον οποίον είστε μαζί.

Κριός

Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρετε να μιλήσετε με ανθρώπους όπου περιμένετε καιρό και να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα και παρεξηγήσεις που σας είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Θεωρείται μια όψη η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια και να δημιουργήσετε τελικά μια καινούργια πορεία.

Οι του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας θέματα, καθότι θα βρεθείτε μπροστά σε οικονομικές ταραχές και πιέσεις, ενώ ένα φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις για τους δεσμευμένους. Επιτυχίες θα υπάρξουν επί των επαγγελματικών σας θεμάτων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να προχωρήσει περαιτέρω στους επαγγελματικούς σκοπούς και τώρα είναι μια σημαντική ευκαιρία για εσάς να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις κουβέντες σας με ανθρώπους που πιθανόν εδώ και καιρό υπήρχε το σπασμένο τηλέφωνο.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει μια υπέροχη εβδομάδα με σημαντικές σχέσεις να γίνονται πραγματικότητα, καθώς και μια περίοδος η οποία είναι τρομερά ανανεωτική για να μπορέσετε να κλείσετε δύσκολες αποφάσεις του παρελθόντος. Ανανεώνεστε μέσα από σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πολύ πιο δυνατοί στο να κάνετε καινούργια βήματα στη ζωή σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι μπροστά σε σημαντικές ταραχές και έντασης επί των επαγγελματικών του θεμάτων και φαίνεται να ταλαιπωρείται από την έλλειψη σταθερότητας που υπάρχει στη ζωή του. Περίοδος όπου θα πρέπει να δουλέψετε προς συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους εάν θέλετε πραγματικά να επιτύχετε αυτά που έχετε βάλει στη ζωή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο απολαμβάνει το από δω και στο εξής μια περίοδο ηρεμίας με κάποια ίσως πίεση και απαιτήσεις παραπάνω στο θέμα της εργασίας σας. Παρόλα αυτά είναι μια περίοδος σημαντικών προοπτικών για εσάς με επιτυχίες σε πολλαπλά επίπεδα και ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε τώρα μπροστά σας μια μοναδική ευκαιρία για να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που κάποιοι άνθρωποι σας έβαλαν την προηγούμενη χρονιά και σας εμπόδισαν στο να προχωρήσετε στους στόχους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο κλονίζεται στις διαπροσωπικές του σχέσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί το φλερτ μπορεί να έχει και δυσάρεστες συνέπειες. Όσοι είσαστε μόνοι είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να μπορέσετε να προχωρήσει σε μια ενδιαφέρουσα σχέση.

Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να δουλέψει αυτή την περίοδο για να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση και να κλείσει δύσκολα κεφάλαια, τα οποία τον είχαν ταλαιπωρήσει και κουράσει.

Καρκίνος

Με ιδιαίτερη τύχη και σημαντική επιτυχία σας περιμένει αυτή η εβδομάδα για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και να αποδείξετε στους ανθρώπους τι πραγματικά αξίζετε. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές ευκαιρίες και για μετακομίσεις, όπως επίσης και για αγοραπωλησίες ακινήτων.

Το δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει να λύσει τα χέρια του και μπορεί να περιμένει μια σημαντική επαγγελματική αναγνώριση το επόμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή όμως στις κοινωνικές σας σχέσεις, γιατί θα υπάρξουν σημαντικές κρίσεις και τσακωμοί που δυστυχώς θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια σημαντική προοπτική για θέματα συνεργασιών και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα, που όμως θα έχει και τα δύσκολα ψυχολογικά της επίπεδα.

Λέων

Το 1ο δεκαήμερο βρίσκεται σε σημαντικές ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σας που θα σας βοηθήσουν να φύγετε από καταστάσεις που σας είχαν πίεση. Μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία θα μπορούσε να είναι η λύτρωση σε κάτι που σας είχε κουράσει εδώ και καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει αρκετές πιέσεις στη δουλειά του και στο σπίτι του και αυτό οδήγησε αρκετούς εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις, ενώ και τα οικονομικά σας δείχνουν ότι θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα. Γι αυτό και απαιτείται σοβαρότητα τη προσοχή στις κινήσεις σας.

Το τρίτο δεκαήμερο απολαμβάνει την εργασιακή του επιτυχία και μπορεί να χτίσει πάνω στη βάση του παρελθόντος καινούργια πράγματα με συζητήσεις με άτομα εξουσίας που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Παρθένος

Οικονομικά το πρώτο δεκαήμερο της παρθένου θα πρέπει να περιμένει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα και στο χώρο της εργασίας σας έρχονται άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στο να πατήσετε καλύτερα στην επαγγελματική σας ζωή.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει για εργασιακά σκάνδαλα, ενώ την ίδια στιγμή λίγο προσοχή στις αισθηματικές σας σχέσεις, καθότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις. Οι Παρθένοι που είστε μόνοι σας. Υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να μπορέσετε να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, το οποίο θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι ελεύθερο αυτή την εβδομάδα να μπορέσει να επιλέξει την κατεύθυνση της ζωής του και να έχει αποτελέσματα, τα οποία θα είναι θετικά για την περαιτέρω εξέλιξή του. Προσοχή, όπως πάντα, σε μεγάλες υποσχέσεις που ίσως κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν.

Ζυγός

Το 1ο Δεκαήμερο τώρα μπορεί να λάμψει μέσω καινούργιων συνεργασία, ώστε να πετύχει πράγματα σημαντικά που έχουν να κάνουν με τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία, ενώ και στην αισθηματική σας ζωή σας περιμένουν εκπληκτικές σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορεσετε να ξεχάσετε το δύσκολο παρελθόν των σχέσεων σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα που αφορούν την οικογενειακή του κατάσταση. Προσοχη αυτη την Εβδομαδα και κρίσεις στις σχέσεις σας, όπως επίσης και για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Το τρίτο δεκαήμερο θεωρείται ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να δουλέψει περαιτέρω για τους επαγγελματικούς σκοπούς. Θα πρέπει να δώσει το επίσης πολύ μεγάλη σημασία σε θέματα ακινήτων και αγοραπωλησίες, καθότι μια σημαντική ευκαιρία μπορεί να έρθει άμεσα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Έντονα δημιουργική αυτή η περίοδος με σημαντικές ευκαιρίες στο να μπορέσετε να προχωρήσετε σε θέματα επαγγελματικά, ενώ την ίδια στιγμή μια και είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και νιώθετε ακόμη περισσότερο την αγάπη τους. Γενικά οι του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να περιμένετε σημαντική ανάπτυξη και χαρές από διάφορα επίπεδα της ζωής σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρόκειται να βιώσει μια ένταση σε θέματα που αφορούν την εργασία του, όπως επίσης και σε θέματα των διαπροσωπικών τους σχέσεων. Γι αυτό και θα πρέπει να είσαστε τρομερά προσεκτική καθότι υπάρχει και καιροφυλακτεί ένας σημαντικός κίνδυνος. .Θα πρέπει να αποφύγετε τελευταία στιγμή χωρισμούς και οικονομικές κρίσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται στην ευχάριστη περίοδο να μπορέσει να δουλέψει με σημαντικές προσωπικότητες αλλά και να μπορέσετε να συνάψετε συνεργασίες και να υπογράψετε συμβόλαια που θα σας δώσουν σημαντικές λύσεις για την επαγγελματική σας προοπτική.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να μπορέσει να δείξει τι αξίζει και να πετύχετε. Επιτέλους μια σημαντική συμφωνία για κάτι που καθυστερούσε καιρό. Κλείνετε επιτέλους τα δύσκολα κομμάτια στη ζωή σας και έχετε μπροστά σας μια σημαντική προοπτική να επιτύχετε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας, αλλά και σε θέματα σχέσεων που εδώ και καιρό ήταν στον πάγο.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει την ερωτική του ζωή και τι μπορεί να υπάρξουν σκάνδαλα και προβληματικές σχέσεις, οι οποίες θα βγάλουν πάρα πολλές εντάσεις και προβλήματα. Οι ελεύθεροι τοξότες ευνοείστε και να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Προσοχή πάρα πολύ σε θέματα εργασιακά, καθότι φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές απαιτήσεις και να αγχωθείτε αρκετά το επόμενο διάστημα σε θέματα καθημερινότητας.

Το τρίτο δεκαήμερο ευνοείται για να μπορέσει να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση. Ίσως κάποιοι από εσάς να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά ή οι επενδύσεις σας επιτέλους να μπορέσουν να προχωρήσουν και να έχετε κέρδος ύστερα από αρκετό καιρό χασούρας και οικονομικής πίεσης.

Αιγόκερως

Το πρώτο δεκαήμερο περνάει σε μια φάση πολύ έντονων καινούριων προοπτικών στη δουλειά του, καθότι τώρα μπορεί να περιμένει την σημαντική επιτυχία και αναγνώριση. Ταυτόχρονα μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ένα ευχάριστο κλίμα ή περιμένετε επιτέλους να διορθωθούν πράγματα τα οποία σας είχαν κουράσει καιρό;

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει κάποιες εντάσεις επί των διαπροσωπικών τους σχέσεων, ενώ την ίδια στιγμή η δημιουργικότητά σας είναι στο ζενίθ, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να έχετε φρέσκες ιδέες που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται σε μια φάση όπου το πείσμα μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία θα έρθει για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα την δύναμη και την αποφασιστικότητα να αλλάξει πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή του. Δίνουν τα στη Ρώμη του και την γενικότερη δύναμή του για να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα. Περίοδος ιδιαίτερα επίσης ερωτική και σεξουαλική θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να κάνετε καινούργια σχέδια αυτή η περίοδος.

Το δεύτερο δεκαήμερο περνάει από σημαντικές πιέσεις μέσα στο σπίτι του με τσακωμούς και έντονες καταστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή και στα επαγγελματικά σας σχέδια βιώνετε σημαντικές αναταραχές. Στα οικονομικά σας μπορεί να περάσετε από μια σημαντική περίοδο κρίσης, ενώ επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων έρχονται καινούργιες προοπτικές, οι οποίες όμως θα είναι αρκετά μπερδεμένες.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται τώρα μπροστά σε μια φάση αρκετής δουλειάς και σημαντικών υποχρεώσεων. Αυτή όμως η πίεση που έρχεται μέσα από την εργασία σας και την καθημερινότητά σας συμβαίνει για να μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας και τελικά στο τέλος θα δείτε ότι θα πήγαινε αιτηθείτε από τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να μπορέσει να λύσει σημαντικές παρεξηγήσεις με φίλους και με ανθρώπους στο κοινωνικό του περιβάλλον, ενώ θα δεχτεί και την στήριξη από ανθρώπους για να μπορέσει να επιτύχει κοινωνικούς και ομαδικούς στόχους. Θα λάβετε επίσης μια σημαντική βοήθεια επί οικονομικών θεμάτων και θα πρέπει να περιμένετε μια περίοδο οικονομικής ανάπτυξης.

Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται σε συναισθηματικά μπερδέματα, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρξουν μέσα στο σπίτι κάποιες παρεξηγήσεις και δυσκολίες στη συνεννόηση, οι οποίες θα προκαλέσουν αναταραχές στην καθημερινότητά σας, οπότε και θα πρέπει να προσέξετε κατά πολύ το τι λέτε.

Το τρίτο δεκαήμερο, μπροστά σε μια περίοδο εποικοδομητική, μπορεί να δουλέψει με όμορφο τρόπο για να μπορέσει να επιτύχει θέματα επαγγελματικών προοπτικών, ενώ και στα οικονομικά του θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε πράγματα που εδώ και καιρό βρισκόντουσαν στη μέση.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη