Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (06-12/03)

Νέες ευκαιρίες!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Βόρειο δεσμό στις 6 Μαρτίου θα μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουμε απομακρυνθεί, αλλά και να μπορέσουμε να λύσουμε παρεξηγήσεις στο οικογενειακό μας περιβάλλον. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι γεννημένοι Ιχθύες – Παρθένοι – Ταύροι και Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό (6/3) είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη, καθότι θα βοηθήσει αρκετό κόσμο στο να μπορέσει να βρει λύσεις επί πολύ σημαντικών θεμάτων που εδώ και καιρό ίσως να είχαν αγχώθει στην καθημερινότητά τους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από αυτή την όψη θα είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς (7/3) σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ιδιαίτερα για τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Iχθύες.

Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να μπορέσουμε να ανανεωθούμε δίνοντας σημαντική βοήθεια για διαπροσωπικές σχέσεις στους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Διδύμους και τους Τοξότες κυρίως του 3ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό επίσης, την ίδια ημέρα θα είναι ιδιαίτερα λυτρωτικός στο να μπορέσουμε να σκεφτούμε ιδέες και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αδιέξοδα. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου.

Τέλος, η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα (12/3) πραγματοποιεί όνειρα και στόχους που έχουμε στη ζωή μας βάλει για να μπορέσουμε να επιτύχουμε και πραγματικά μας δίνουν τη δυνατότητα στο να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε πολλά από τα όνειρά μας κυρίως για Κριούς – Καρκίνους – Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Κριός

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια ευχάριστη είδηση από οικονομικά θέματα, η οποία θα τον βοηθήσει στο να μπορέσει να βγει από κάποιο οικονομικό αδιέξοδο που τον είχε ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει σημαντική οικονομική ανάπτυξη και επιτυχία, ενώ φαίνεται ότι θα μπορέσετε να κάνετε και μια νέα γνωριμία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Το τρίτο δεκαήμερο καταφέρνει να ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας του και μια νέα σχέση θα μπορούσε να έρθει στο προσκήνιο που θα σας ανανεώσει αρκετά.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο νιώθει ότι επιτέλους έρχονται σημαντικές συμφωνίες από πρόσωπα τα οποία περίμενε καιρό που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας και οικονομική ανάπτυξη, ενώ και με την οικογένειά σας τα πράγματα ολοένα και βελτιώνονται.

Σημαντικές οι ευκαιρίες για αυτή την εβδομάδα για το 2ο δεκαήμερο καθ΄ότι επιτέλους έχετε την δύναμη να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα που είχατε και να μπορέσετε να μιλήσετε με ανθρώπους για τα επαγγελματικά σας όνειρα, έτσι ώστε να εκπληρώσετε όλα αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορεί να περιμένει μια σημαντική οικονομική βοήθεια, η οποία στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει μια πολύ σημαντική ανάσα.

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό, το οποίο θα τον βοηθήσει να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει τελικά στη ζωή του με την οικογένειά του. Ο Κρόνος στα Ψάρια εγκαινιάζει μια περίοδο κούρασης και ταλαιπωρίας, αλλά και σημαντικής επίτευξης.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές αποκαλύψεις μυστικών και ίσως σε ένα βαθμό να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε σημαντικά επαγγελματικά προβλήματα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει αρκετό φλερτ και μια μεγαλη πιθανοτητα να κανει μια νέα σχέση, η οποία θα το κάνει να περάσει υπέροχα.

Καρκίνος

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ευχάριστη εβδομάδα με ξαφνικές νέες συναντήσεις, αλλά και μια σημαντική πραγματοποίηση ενός σκοπού και στόχου που ήθελε εδώ και καιρό να επιτύχει και είχε αρκετά εμπόδια.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική αύξηση της κοινωνικοποίησης του και μια αναγνώριση επιτέλους όλων αυτών των πραγμάτων που έχει κάνει με άμεση βελτίωση της οικονομικής του κατάστασης και επαγγελματικές προοπτικές να έρχονται επιτέλους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μπροστά του μια φοβερή ευκαιρία για να μπορέσει να εκπληρώσει τους επαγγελματικούς τους στόχους, ενώ μέσα στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να υπάρξει και μια ευκαιρία για μια ερωτική σχέση.

Λέων

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα τη δυνατότητα να συναντηθεί με ανθρώπους και να μπορέσει να προχωρήσει στα επαγγελματικά του σχέδια με σημαντικότατη αναγνώριση.

Το δεύτερο δεκαήμερο επιτυγχάνει τους σκοπούς του στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά εξωτερικό και σπουδές και ίσως να μπορέσει να εξελιχθεί και σε θέματα που αφορούν την προσωπική του εργασία.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει κάποιες ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες που θα το συναρπάσουν και θα το κάνουν να νιώσουν υπέροχα. Ίσως μια καινούργια σχέση να σας αναστατώσει θετικά.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια πολύ σημαντική ευχάριστη είδηση για θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ενώ και οι επαγγελματικές σας προοπτικές δείχνουν ότι θα είναι πάρα πολύ θετικές στο επόμενο χρονικό διάστημα. Από δω και στο εξής όμως ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ θα σας ωριμάσει με πολλούς τρόπους, οπότε θα πρέπει να περιμένετε ριζικές αλλαγές επί των αισθηματικών σας θεμάτων.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια σημαντική επιτυχία σε ότι αφορά εξετάσεις ή τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή κάποια οικονομική βοήθεια θα σας βγάλει από σημαντικά αδιέξοδα.

Το τρίτο δεκαήμερο ίσως να περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα ένα μεγάλο ναι στην επαγγελματική τους ζωή, ενώ και μια ερωτική γνωριμία μέσα στη δουλειά θα μπορούσε να σας αναστατώσει.

Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική οικονομική βοήθεια από οικογενειακά πρόσωπα την οποία περίμενε και έτσι θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά από τα καθημερινά σας προβλήματα, τα οποία προβλέπεται να είναι αρκετά όμως αυτή την εβδομάδα.

Το δεύτερο δεκαήμερο περιμένει τώρα την σημαντική του οικονομική ανέλιξη και επίτευξη, μιας και θεωρείται μία εβδομάδα ιδιαίτερα θετική για την οικονομική σας κατάσταση, με πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μπροστά του ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να σας αναστατώσουν. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί δεν φαίνεται να έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει τώρα ξαφνικές συναντήσεις. Οι συνεργασίες με νεότερα ίσως πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε επιτέλους τη δουλειά σας, αλλά και να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται ξαφνικά σε μια υπέροχη περίοδο αισθηματικών κατακτήσεων, νέων συνεργασιών αλλά και επιχειρηματικών επαφών, όπου κυριολεκτικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι από τα πλέον τυχερά, με σημαντικές ευκαιρίες επί των οικονομικών των θεμάτων. Μια ξαφνική λοιπόν, βοηθεια θα ερθει, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλύσετε θέματα με χρωστικά και επενδύσεις.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να αλλάξει πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή του και σε ένα βαθμό θα μπορέσετε επιτέλους να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας συναρπάσουν και θα σας βοηθήσουν στα εργασιακά σας ζητήματα να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Προσοχή από δω και στο εξής μέσα στο σπίτι, καθότι ο Κρόνος θα σας φέρει πάρα πολλές πιέσεις και εμπόδια.

Το δεύτερο δεκαήμερο περιμένει στην εργασιακή του κατάσταση μια αισθητή βελτίωση και όσοι από εσάς είσαστε άνεργοι, τολμήστε να κάνετε κάποιες κινήσεις στο επόμενο διάστημα, καθότι θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να βρείτε μια δουλειά.

Το τρίτο δεκαήμερο μπροστά σε μια σημαντική ευκαιρία επί θεμάτων αισθηματικής φύσεως. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι για να μπορέσετε να διεκδικήσετε τον έρωτά σας και ίσως να γνωρίσετε κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον, το οποίο θα σας συγκλονίσει και θα περάσετε υπέροχα.

Αιγόκερως

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια πολύ όμορφη προοπτική για μία νέα σχέση, η οποία θα το κάνει να νιώσει πάρα πολύ όμορφα, ενώ την ίδια στιγμή νιώθετε τρομερά δημιουργικοί και με πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση να γνωρίσετε κόσμο.

Το δεύτερο δεκαήμερο κυριολεκτικά πρέπει να περιμένει έναν σημαντικό έρωτα να έρθει στη ζωή του, ενώ η δημιουργικότητά σας και τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με αποτέλεσμα την επαγγελματική σας επιτυχία και επίτευξη.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει κάποια σημαντική βοήθεια από θέματα τρίτων, οπότε οικονομικά κάτι σημαντικό επιλύεται, το οποίο σας είχε αγχώσει καιρό και τώρα μπορείτε να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Υδροχόος

Σημαντική η στιγμή αυτή για εσάς, καθότι μπορείτε να περιμένετε οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου επιτέλους μια σημαντική επίλυση επί θεμάτων που αφορά το σπίτι ή πιθανόν να μπορέσει να διορθωθεί μια πολύ σημαντική βλάβη σε αυτό. Προσοχή από δω και στο εξής τα οικονομικά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει ξαφνικές ευκαιρίες για να μπορέσει να αλλάξει την επαγγελματική του εικόνα, ενώ και κάποια σημαντική αγοραπωλησία θα μπορούσε να σας λύσει τα χέρια σας επί οικονομικών θεμάτων.

Το τρίτο δεκαήμερο φλερτάρει και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένα, με αποτέλεσμα καινούργιες σχέσεις να έρχονται στο προσκήνιο, ενώ και μια μικρή βοήθεια για τα οικονομικά σας θέματα θα σας βοηθήσει να βιώσετε λίγο λιγότερο άγχος.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κλείσει σημαντικές οικονομικά συμφωνίες που θα βγουν ιδιαίτερα επικερδής στη συνέχεια και θα βελτιώσουν κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή όμως γιατί από δω και στο εξής ο Κρόνος μέσα στο δικό σας δεκαήμερο και για μια ολόκληρη χρονιά θα σας περιορίσει και θα σας ωριμάζει με πολύ δύσκολους τρόπους.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τη δύναμη να μπορέσει να κλείσει τώρα κάποια πολύ σημαντικά συμβόλαια, ενώ και ένα ταξίδι θα μπορέσει να είναι πολύ σημαντικό για εσάς, με αποτέλεσμα οικονομικά κέρδη και επαγγελματική αναγνώριση.

Το τρίτο δεκαήμερο γνωρίζει νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους που θα το κάνουν να ενθουσιαστεί στη ζωή του και θα μπορέσει να περάσει πάρα πολύ όμορφα με το σύντροφο του. Αρκετοί από εσάς θα μπορούσατε να έχετε μια νέα γνωριμία.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη