Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

David Beckham: Το νέο του τατουάζ είναι εμπνευσμένο από τη σύζυγό του Victoria

Το σχέδιο που επέλεξε.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο David Beckham μαζί με τον 18χρονο γιο του Cruz εμπλούτισαν τη συλλογή τατουάζ τους, κάνοντας στο χέρι τους τη λέξη “Posh” προς τιμήν της Victorias.

“Μόλις έκανα το “Posh”… όλα τα τατουάζ που έχω είναι της οικογένειας”, δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, στην εφημερίδα The Sun.

Το πιο πρόσφατο τατουάζ του περιλαμβάνει το alter ego του, την Victoria όπου το σχέδιο είναι στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, μαζί με πολλά άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης μιας αράχνης ακριβώς πάνω από τις αρθρώσεις των δαχτύλων του.

Διάβασε ακόμη – Gisele Bündchen: Η αναφορά στο διαζύγιό της από τον Tom Brady

Φαίνεται ότι το τελευταίο τατουάζ του David Beckham ήταν στην πραγματικότητα μια έξοδος πατέρα/γιου, καθώς ο Cruz κατευθύνθηκε επίσης στο Shamrock Social Club του Hollywood την ίδια μέρα μαζί με τον πατέρα του.

Ο ρομαντικός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν “χτύπησε μάλιστα 10 τριαντάφυλλα στο χέρι του για τη 10η επέτειο του γάμου τους το 2009.

Διάβασε ακόμη – Ben Affleck: Η έξοδος με την JLo ένα 24ωρο μετά το viral βίντεο με την Garner

Αν και η ίδια η Posh Spice είχε κάποτε ένα τατουάζ προς τιμήν του συζύγου της, πυροδότησε εικασίες για διαζύγιο όταν το αφαίρεσε, ενώ αργότερα δήλωσε στο Today Show: “Τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να εικάζουν, θα άφηνα τον άντρα μου; Όχι. Απλά βαρέθηκα λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό”.

Ο David και ο Cruz δεν είναι οι μόνοι Beckhams που δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν τατουάζ- αφού και ο Brooklyn, έχει περισσότερα από 70 σχέδιά που είναι αφιερωμένα στη σύζυγό του, Nicola Peltz.

Διάβασε ακόμη