Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Gisele Bündchen: Η αναφορά στο διαζύγιό της από τον Tom Brady

“Τα προβλήματα στον γάμο μας ήταν πολλά”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Gisele Bündchen αναφέρθηκε σε συνέντευξή της την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου στο διαζύγιο της με τον Tom Brady. “Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά σε κάθε τομέα της ζωής μου. Νιώθω ότι όποτε βρέχει, βρέχει. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας”.

Η Bündchen – η οποία χώρισε επίσημα τον Brady τον Οκτώβριο του 2022 μετά από έναν “επικό καυγά” για την απόφασή του να “αποσυρθεί” από το NFL έξι μήνες πριν – δεν ανέλυσε την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της μητέρας και του πατέρα της. Είπε όμως ότι ξεπέρασε εκείνες τις σκοτεινές μέρες δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση, τη σωστή διατροφή, τον διαλογισμό και τον χρόνο στην ύπαιθρο.

Διάβασε ακόμη – Adele: Το σχόλιο της που πυροδότησε τις φήμες περί γάμου με τον Rich Paul

Η 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή είπε επίσης ότι της αρέσει να περπατάει, να κάνει γιόγκα και να σηκώνει βάρη.

“Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξω σε αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο”, παραδέχτηκε.

Μέρος της συνειδητοποίησης της Bündchen όσον αφορά τις ουσίες ανέλυσε τον τρόπου με τον οποίο το αλκοόλ επηρέαζε το σώμα και το μυαλό της, οπότε πήρε την απόφαση να σταματήσει να πίνει.

Αμέσως μόλις έκλεισα τα 40, για την ακρίβεια, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα και πότε όχι“, εξήγησε.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Η άσεμνη χειρονομία του γιου της προς τους παπαράτσι

Την άνοιξη του 2020, η Bündchen και ο τότε σύζυγός της, μετακόμισαν από την Αγγλία στην Τάμπα Μπέι της Φλόριντα για τις τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν του Brady. Αφού χώρισαν οι δρόμοι τους, εκείνη και τα παιδιά τους εγκαταστάθηκαν στο Μαϊάμι.

Διάβασε ακόμη