Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Cindy Crawford: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τον Richard Gere

Η σπάνια αναφορά της.

Πολύ πριν γίνει Mrs. Rande Gerber, η Cindy Crawford ήταν παντρεμένη με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό Richard Gere. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Las Vegas τον Δεκέμβριο του 1991, όταν ο Gere ήταν 42 ετών και το νεαρό μοντέλο 25. Τώρα, περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η Cindy Crawford μίλησε με ειλικρίνεια για τον βραχύβιο γάμο της στο ντοκιμαντέρ “The Super Models” που μόλις κυκλοφόρησε στο Apple TV+ και μοιράστηκε την άποψή της για τον λόγο, για τον οποίο η σχέση τους τελικά δεν κράτησε.

Νομίζω ότι ήμουν 22 ετών όταν γνωριστήκαμε”, είπε αναπολώντας τη σχέση τους. “Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νεαρή γυναίκα, λες: Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Α, σου αρέσει πολύ ο θιβετιανός βουδισμός; Μπορεί να μου αρέσει κι εμένα αυτό. Θα το δοκιμάσω”, υπογραμμίζοντας ότι ο Gere είναι αρκετά θρήσκος.

Διάβασε ακόμη – Leonardo DiCaprio – Vittoria Ceretti: Οι φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους

Η Crawford πρόσθεσε: “Είσαι πρόθυμη να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από αυτόν που είσαι ερωτευμένη”, είπε καθώς επικεντρώθηκε κυρίως στο πώς η σχετικά νεαρή ηλικία της επηρέασε την ικανότητά της να “αλλάξει σε μια σχέση”, ενώ ήταν με τον Gere.

“Απλά πιστεύω ότι η δεκαετία των είκοσι για τις γυναίκες είναι μια τέτοια περίοδος όπου αρχίζεις να κατέχεις τον εαυτό σου και να νιώθεις τη δύναμή σου και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου δύναμη. Και είναι δύσκολο να αλλάξεις σε μια σχέση, γιατί αυτό για το οποίο είναι πλασμένος κάποιος, ξαφνικά δεν είσαι πια αυτό”, εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια σε μία ευθεία υπόνοια για το τέλος του γάμου της.

Διάβασε ακόμη – Στέφανος Τσιτσιπάς – Paula Badosa: Σε κρίση η σχέση τους

“Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 μου να λέω: Εντάξει, θα ακολουθήσω. Και μετά αρχίζεις να λες: Λοιπόν, δεν θέλω απλά να ακολουθήσω. Θέλω να ηγούμαι μερικές φορές και θέλω να περπατάω δίπλα δίπλα μερικές φορές. Η αλήθεια είναι ότι (σ.σ. ο Richard) ήταν μεγαλύτερος, οπότε ήμουν απλά σε έναν διαφορετικό κύκλο και δεν έκανα πια κάποια από αυτά τα ίδια τα πράγματα της μόδας”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη