Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Bridal hair: Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο χτένισμα για την ημέρα του γάμου σου

Η Όλια Ιακώβου, hairstylist και δημιουργός του Lagom By Oliaσου δίνει προτάσεις για ένα όμορφο bridal χτένισμα.

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και είναι τόσες πολλές οι μέλλουσες νύφες. Αν πρόκειται να ντυθείς νυφούλα μέσα στο φθινόπωρο πρέπει να λάβεις υπόψη την συνολική σου εικόνα και να σιγουρευτείς οτι όλα είναι ομοιόμορφα συνδεδεμένα μεταξύ τους – το νυφικό σου, το χτένισμα, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα και τα παπούτσια.

Διάβασε ακόμη – Καλεσμένη σε γάμο: Ιδέες για trendy χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν

Είναι λάθος να πιστεύεις ότι επειδή είναι ο γάμος σου πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που σε εκφράζει. Η επιτυχία στο αποτέλεσμα είναι εγγυημένη μόνο αν επιλέξεις ένα look που θα είναι ο εαυτός σου στην καλύτερη του εκδοχή.

Για να έχεις την απόλυτη επικοινωνία με τον κομμωτή σου δεν αρκεί να πας απλώς για πρόβα και σίγουρα δεν χρειάζεσαι περισσότερη από μια πρόβα εάν όλα γίνουν όπως πρέπει από την αρχή.

Διάβασε ακόμη – Blonde balayage: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για να κάνεις αυτή την τεχνική στα μαλλιά σου

Τι σημαίνει αυτό:

Μέσα από την συμβουλευτική (consulting) θα επικοινωνήσεις με τον κομμωτή σου πριν κάνεις πρόβα. Μια συζήτηση για το τι σου αρέσει, πως χτενίζεσαι στην καθημερινότητα σου, τι hairstyle δοκίμασες μέχρι τώρα και δεν σου άρεσε, πώς ντύνεσαι, τι σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Επίσης είναι καλά να του δείξεις το φωτογραφικό υλικό με χτενίσματα που σου αρέσουν αλλά και με αυτά που δεν σου αρέσουν.

Μετά από αυτό όλα είναι πιο εύκολα και ευχάριστα και η πρόβα σου θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσένα και τον κομμωτή σου.

Πιο κάτω η Όλια σου δείχνει πολύ ωραία αποτελέσματα μετά από μια ολοκληρωμένη εμπειρία με τις νύφες του Lagom by Olia:

Ευχαριστίες στη hairstylist και δημιουργό του Lagom By Olia, Όλια Ιακώβου, Instagramoliaiacovou, FacebookOliaIacovou Hairstylist, Τηλ.: 22004067.

Διάβασε ακόμη