Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Blake Lively: Το όνομα του νέου της brand και η σχέση του με τον εκλιπόντα πατέρα της

Η ηθοποιός μόλις λάνσαρε το brand “Betty Buzz” και μας εξηγεί το συγκινητικό νόημα πίσω από αυτό.

Της Ελένης Κόκκινου

Το “Betty Buzz” είναι μια νέα σειρά αναζωογονητικών, μη αλκοολούχων ποτών, με χαμηλές θερμίδες και καθαρά συστατικά, γνωστά και ως “mixers”.

Μιλώντας για το νέο της εγχείρημα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε “Δεν πίνω. Ξέρω ότι αυτό είναι περίεργο αφού προέρχεται από τη σύζυγο ενός διαβόητου παραγωγού τζιν“,  αναφερόμενη στο brand του συζύγου της, Ryan Reynolds, “Aviation Gin”.

“Τα τελευταία χρόνια που φτιάχνω αλλά δεν πίνω cocktails, μου έγινε ξεκάθαρο ότι τα αναψυκτικά ανάμειξης είναι οι άγνωστοι ήρωες στον κόσμο του ποτού και αξίζουν την ίδια αγάπη με το αλκοόλ. Περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια φτιάχνοντας το “Betty Buzz” και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ο κόσμος επιτέλους θα το δοκιμάσει”, σημείωσε.

Διάβασε ακόμη – Πέθανε ο πατέρας της Blake Lively και διάσημος ηθοποιός του Hollywood

Η Blake μίλησε επίσης για το όνομα που έδωσε στο νέο της brand και το νόημα που υπάρχει πίσω από αυτό, που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. “Το όνομα του πατέρα μου ήταν Ernest Brown Jr, αλλά ήταν γνωστός ως Ernie Lively. Εγκατέλειψε το επίθετό του όταν παντρεύτηκε τη μαμά μου και κάθε επιτυχία δική του ή δική μου έγινε σε ένα όνομα που δεν είναι δικό του. Οπότε, όταν δούλευα σκληρά για να χτίσω αυτή την εταιρία, ήθελα κάθε επιτυχία να είναι σε ένα όνομα που έχει νόημα για εκείνον. Το “Betty” ήταν το όνομα της μαμάς και της αδερφής του. Επίσης το “Ernie” δεν θα ήταν και το καλύτερο όνομα για ένα mixer”.

Φωτογραφίες: Instagram/@bettybuzz και @blivelynews

Διάβασε ακόμη