Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η Porsche Κύπρου αναδεικνύει την πρωταθλήτρια Rita Arnaus στο τιμόνι της σειράς “Dreamer Stories”

H ταινία μικρού μήκους της.

H Porsche Κύπρου συνεργάστηκε με την πρωταθλήτρια του kitesurfing και πρέσβειρα της Porsche Rita Arnaus σε μια τοπική παραγωγή ενός ακόμα βίντεο της πρωτοποριακής σειράς “Dreamer Stories”. Το αποτέλεσμα; Μία ταινία μικρού μήκους που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που παλεύει το όνειρό του και φτάνει με σκληρή δουλειά στην πραγματοποίηση των στόχων του.

Τα “Dreamers Stories” αποτελούν μία σειρά ταινιών μικρού μήκους που αντλούν έμπνευση από την ιστορική φράση – προτροπή του ιδρυτή και εμπνευστή της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche, του Ferry Porsche: “Εκείνοι που είναι τόσο τυχεροί ώστε να χτίσουν μια επιχείρηση που ξεκίνησαν από ένα όνειρο, οφείλουν στον κόσμο να είναι οι φύλακες των ονείρων”. Αποτελούν, σ’ αυτό το πλαίσιο, μία στρατηγική πρωτοβουλία της Porsche με στόχο να προβληθούν και να αναδειχθούν οι απανταχού ονειροπόλοι που τα κατάφεραν, όπου και αν αυτοί βρίσκονται σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Στη συγκεκριμένη παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας έλαβαν χώρα στο Porsche Center Limassol και σε επιλεγμένες παραλιακές περιοχές της Λάρνακας, η Rita Arnaus μοιράζεται με το κοινό τη δική της προσωπική ιστορία, το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το kitesurfing από μικρή ηλικία μα πάνω από όλα πώς κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Μιλάει για το πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του οικογενειακού της περιβάλλοντος στο να αγαπήσει από νωρίς τον αθλητισμό και ειδικά το υγρό στοιχείο και αναπολεί στιγμές που από παιδί ακόμη έκανε μεγάλα όνειρα και προτιμούσε να σκέφτεται “out of the box” εξερευνώντας όλες τις δυνατότητές της. Και φυσικά, οδηγώντας μια Porsche Taycan 4 Cross Turismo, μοιράζεται με το κοινό και το πώς η ιδιότητά της ως πρέσβειρα της Porsche αποτελεί επίσης αναπόσπαστο κομμάτι μιας πορείας στην οποία το όνειρο και οι ανοιχτοί ορίζοντες δεν έπαψαν ποτέ να παίζουν ρόλο πρωταγωνιστικό.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Διάβασε ακόμη