Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Bella Hadid: Ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της

“Δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Bella Hadid ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγεία της εν μέσω της επώδυνης μάχης που δίνει με τη νόσο Lyme.

“Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν εγκαταλείπει” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 6 Αυγούστου, ανεβάζοντας επίσης μερικά στιγμιότυπα από την θεραπεία της.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Η γυμνή φωτογραφία της με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς καλλυντικών της

Στην ανάρτησή της, ευχαρίστησε ακόμη τη μητέρα της, Yolanda Hadid. “Μου κρατάει όλα τα ιατρικά μου αρχεία, είναι δίπλα μου, δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό μου, που με προστατεύει, που με υποστηρίζει, αλλά κυρίως που με πιστεύει”.

Η ίδια η Yolanda έχει επίσης αναφερθεί για τη δική της μάχη με το Lyme πολλές φορές. Η Yolanda διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Real Housewives of Beverly Hills” το 2012.

Παρά την εξαντλητική ασθένεια και τις επώδυνες θεραπείες, το μοντέλο σημείωσε ότι: “δεν θα άλλαζα τίποτα, θα τα περνούσε όλα αυτά ξανά, επειδή τελικά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό”.

Διάβασε ακόμη – Η αδερφή της Celine Dion αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας της

“Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη, μου λείπετε όλοι τόσο πολύ, σας αγαπώ”, κατέληξε.

Στην ανάρτηση φαίνεται το μοντέλο που χαμογελούσε κουρασμένα στην κάμερα, ενώ από τα χέρια και τα πόδια της έβγαιναν ενδοφλέβια. Μοιράστηκε ακόμη και έγγραφα που αποδείκνυαν την παρουσία της ασθένειας στο αίμα της.

Στην τελευταία της φωτογραφία, το μοντέλο χαμογελούσε ενώ καθόταν σε μια καρέκλα μετάγγισης με μια γκρι φόρμα και ένα απλό λευκό τοπ.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούλιο, το μοντέλο αποκάλυψε ότι παίρνει άδεια λόγω της έξαρσης της νόσου Lyme, η οποία την ανάγκασε να λαμβάνει καθημερινά θεραπεία τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Διάβασε ακόμη