Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Jennifer Lopez: Η γυμνή φωτογραφία της με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς καλλυντικών της

Tο πρόγραμμα γυμναστικής και η διατροφή που ακολουθεί για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Λίγο μετά το γάμο της με τον Ben Affleck και ανήμερα των 53ων γενεθλίων της η Jennifer Lopez δημοσίευσε, με την αφορμή του λανσαρίσματος της νέας σειράς καλλυντικών Jlo Body, μια ολόγυμνη φωτογραφία της όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το απολύτως αψεγάδιαστο σώμα της.

Προφανώς, η σιλουέτα αυτή είναι αποτέλεσμα γονιδίων και πιθανότατα κάποιων αισθητικών επεμβάσεων, ωστόσο για τη διατήρησή της είναι βέβαιο ότι απαιτείται ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Διάβασε ακόμη – Mariah Carey: Το viral trend του TikTok που έβαλε σε αυτό και τα παιδιά της

Είναι λοιπόν αναμενόμενο πολλοί από τους θαυμαστές της να ζητούν να μάθουν ποια είναι η ρουτίνα που ακολουθεί και της εξασφαλίζει αυτή τη φυσική κατάσταση και αυτό το κορμί στα 53 της χρόνια.

Πρόσφατα, μέσα από το newsletter της Οn the JLo από όπου κάθε τόσο απαντά προσωπικά σε ερωτήσεις που της κάνουν οι φαν της και στέλνει “ιδιωτικές” φωτογραφίες της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε ποια είναι η συνηθισμένη της προπόνηση και περιέγραψε τι περιλαμβάνει ένα τυπικό γεύμα της.

Διάβασε ακόμη – Brad Pitt: Το κοινό στοιχείο που έχουν όλες οι πρώην σύντροφοι του

“Όταν προσπαθώ να χάσω μερικά κιλά, η προπόνησή μου αποτελείται από ασκήσεις με βάρη τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα σε συνδυασμό με αεροβική. Συνήθως, ξεκινώ με 30 λεπτά αεροβικής και συνεχίζω με τα βάρη για άλλα 30 ή 40 λεπτά “, εξηγεί. “Κάποιες μέρες κάνω ασκήσεις για τα πόδια, μετά για την πλάτη και τους ώμους και τέλος για το πάνω μέρος του σώματος. Μερικές φορές μπορεί και να ολοκληρώσω ολόκληρη την προπόνηση για όλο το σώμα σε μια μέρα, αν προσπαθήσω πολύ! Το θέμα είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, αρχίζουμε να χάνουμε μυικό σύστημα και να έχουμε διάφορους πόνους. Ενδυναμώνοντας το σώμα με ασκήσεις με βάρη νιώθουμε περισσότερη αντοχή και δύναμη. Κι αυτά, μαζί με τις διατάσεις για ευλυγισία και ικανότητα κίνησης, είναι πολύ σημαντικά και για την ευεξία”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @jlo

Διάβασε ακόμη