Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Το Dessange σου κάνει δώρο 3 υπηρεσίες για δυο άτομα αξίας €310

Μια τυχερή θα ζήσει την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση.

Η Madame Figaro σε συνεργασία με τo Dessange σου κάνουν δώρο 3 υπηρεσίες για δυο άτομα αξίας €310. Μια τυχερή μαζί με το άτομο της επιλογής της, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση. Το δώρο x2 περιλαμβάνει:

 • Royal Thai Massage with Oil 55’
 • Collagen gloves manicure
 • Collagen gloves pedicure

To Royal Thai With Oil μασάζ σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Η αξεπέραστη αίσθηση της πολυτέλειας Dessange σε συνδυασμό με την αρχαία τέχνη της Ταϊλανδέζικης μασάζ σας οδηγεί ν’ ανακαλύψετε την εσωτερική σας γαλήνη απολαμβάνοντας την απόλυτη χαλάρωση. Τα ευωδιαστά έλαια περιποίησης αγκαλιάζουν το σώμα σας, ενώ ο θεραπευτής συνδυάζει πιέσεις και διατάσεις των ενεργειακών γραμμών και σημείων σε ολόκληρο το σώμα, ενισχύοντας την γενικότερη ευελιξία και στάση του σώματος. Ανακουφίζει από τον πόνο, χαλαρώνει, προσφέρει ψυχική αρμονία και επαναφέρει τη φυσιολογική κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα, χαρίζοντας μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης και ευφορίας.

Η εμπειρία μανικιούρ και πεντικιούρ με γάντια και κάλτσα κολλαγόνου είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης προσέγγιση που αφήνει τα χέρια και τα πόδια σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα. Τα γάντια εμποτίζονται με συστατικά όπως το κολλαγόνο, το οποίο ενισχύει την ελαστικότητα και την υγεία του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια και τα πόδια σας απολαμβάνουν την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά, ενώ οι απαλές μασάζ κινήσεις ενισχύουν την κυκλοφορία και χαλαρώνουν τους μύες. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα σας γίνεται λαμπερό και αναζωογονημένο, ενώ οι ειδικοί περιποιούνται τα άκρα σας με προσοχή για να αποκτήσουν μια υγιή εμφάνιση και λάμψη. Αυτή η εμπειρία προσφέρει όχι μόνο ομορφιά αλλά και αναζωογόνηση για την περιποίηση του σώματος σας.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθείς τον λογαριασμό της Madame Figaro στο Instagram και να κάνεις τα ακόλουθα βήματα: follow την @madamefigaro.cy, και @dessangecyprus και tag 2 άτομα της επιλογής σου σε σχόλιο. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι 5 Μαΐου.

Όροι Χρήσης:

 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία “Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ”, (“Διοργανώτρια”), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο “Dessange” (εφεξής “Διαγωνισμός”).
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.
 3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β’ βαθμού.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29/4/2024 ώρα 08:30 έως και 5/5/2024 ώρα 23:59 (“Διάρκεια”).
 5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό – Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στον λογαριασμό της Madame Figaro στο Instagram. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.
 6. Η Κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις (3) επιλαχόντες.
 7. Δώρο: Ένα πακέτο αξίας €310 για τις υπηρεσίες Royal Thai Massage with Oil, Collagen Gloves Manicure & Collagen Gloves Pedicure από τo Dessange. Ο νικητής έχει το δικαίωμα να πάρει μαζί του ακόμα ένα άτομο για να απολαύσουν μαζί τις πιο πάνω υπηρεσίες.
 8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, 8/5/2024, στο Instagram της Madame Figaro, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθεί μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.
 9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
 10. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.
 11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο και το σώμα των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.
 12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.
 13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.
 14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.
 15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.
 16. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα madamefigarocy και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Διάβασε ακόμη