Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (06/12)

Ισορροπημένη ατμόσφαιρα.

Το κλίμα της ημέρας έχει… υγρό στοιχείο. Χρόνια καλά και πολλά στον Νίκο/Νίκη/Νικολέττα, του Αγίου Νικολάου καθώς είναι, προστάτη της θάλασσας και των ναυτικών! Ταυτόχρονα, ένα όμορφο “Υγρό” τρίγωνο δρα προστατευτικά αστρολογικά! Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς, στις 01ο22’ των δύο ζωδίων. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για τις 3 πρώτες μοίρες/μέρες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), όμως και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, και Αιγόκερως με τον Κρόνο κυβερνήτη).

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου (στις 00:50 π.μ.) φέρνει καθαρή και νηφάλια κρίση στα συναισθήματά μας, με την επιθυμία για εμπιστοσύνη και σταθερότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Καθώς οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια νερού, η πειθαρχία και η ωριμότητα της όψης δεν στερείται τρυφερότητας και αγάπης.

Τα 12 ζώδια

Ενημερώνεστε πάντα βάσει του ωροσκόπου σας! Έπειτα κοιτάτε τον Ήλιο αν είστε γεννημένοι μέρα, ή την Σελήνη αν είστε γεννημένοι νύχτα.

Κριός

Η μέρα μπορεί ν’ αποβεί πολύ ευνοϊκή για την εργασία και τα επαγγελματικά σας, αλλά χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις από μέρους σας. Καθώς Ήλιος και Άρης σήμερα ξυπνάνε ανταγωνισμό και επιθυμία επιβολής, συνιστάται να παραμείνετε διπλωματικοί και ήρεμοι για ν’ αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις. (Μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που σήμερα επιθυμείτε, σε εργασία, σπουδές ή και δικαστήρια στα μέσα του μήνα).

Ταύρος

Μια υπέροχη μέρα για τους Ταύρους! Συζητήστε, κάντε μια έξοδο, ελάτε κοντά με φίλους! Κάποιοι ίσως γνωρίσετε άτομο κύρους/μεγαλύτερης ηλικίας και να ξεκινήσει μια σημαντική συνεργασία ή ώριμη σχέση. Επίσης, να υπάρξει μια γνωριμία βοηθητική σε σπουδές/δικαστικές εκκρεμότητες. Για όσους απασχολούνται με το εξωτερικό ή και θέλουν να κλείσουν κάποιο μακρινό ταξίδι, ενδείκνυται η μέρα.

Δίδυμοι

Σήμερα ευνοείστε ν’ ασχοληθείτε με την καριέρα και την εργασία σας, κάνοντας όποιες διευθετήσεις χρειάζεστε με ωριμότητα, συγκέντρωση και αρμονία. Αποφύγετε να ενδώσετε σ’ εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ σχέσεων και συνεργασιών, όσο κι αν σας την δώσουν στα νεύρα. Παρατηρείστε όμως ποιοι τυχόν προσπαθούν να σας κατευθύνουν κι ελέγξουν. Σύντομα θα βρεθούν όμορφες λύσεις.

Καρκίνος

Συναισθηματική κι ερωτική η μέρα για σας, αλλά με κύριο στοιχείο την ειλικρίνεια, την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Η δημιουργικότητα στο νου και στην ψυχή βρίσκουν εύκολα τρόπο εκδήλωσης και οι ίδιοι εκφράζετε πιο ψύχραιμα αυτά που νιώθετε, είτε απευθύνεστε στο ταίρι ή σε άλλο κοντινό σας πρόσωπο, ακόμα και σε συνεργάτη. Μια μέρα διπλωματίας που κυριολεκτικά πηγαίνει με τα νερά σας.

Λέων

Οι Λέοντες ευνοείστε αυτές τις μέρες ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Αν έχετε ανοιχτές υποθέσεις με χρήματα τρίτων και κληρονομικά, βάλτε κάποιες βάσεις για να τις διευθετήσετε με σταθερότητα και δικαιοσύνη. Σε περίπτωση πάντως που έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, σήμερα να παραμείνετε ψύχραιμοι και διπλωμάτες.

Παρθένος

Η Παρθένος ευνοείται για τακτοποίηση τόσο των οικονομικών όσο και των αισθηματικών/ερωτικών της. Πώς γίνεται αυτό; Εσείς ξέρετε! Ξεκινήστε με σωστές συζητήσεις εντός των διαπροσωπικών σας σχέσεων, συνεργασιών, αλλά και με τ’ αδέλφια σας. Ή μπορεί να κάνετε εξωτερικές δουλειές και να συναντήσετε κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας, η αγάπη να είναι ειλικρινής και σταθερή, ώστε να επωφεληθείτε με άνοδο στα οικονομικά (το παράκανα, το ξέρω). Πάντως αυτή τη στιγμή ευνοείστε για μια νηφάλια, ώριμη και αληθινή σχέση.

Ζυγός

Ζυγοί, ήρθατε συχνά κοντά στην εξάντληση, ειδικά λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, όμως τώρα ανταμείβεστε για τον κόπο σας! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μοιάζει η αρχή της οικονομικής σας ανόδου. Προσέξτε όμως εντάσεις στις επικοινωνίες σας σήμερα, ειδικά με αδέλφια, οικογένεια, αλλά και την σχέση σας. Ενοχλητικές καταστάσεις ελέγχου και επιβολής, που ούτε σας αρέσουν, ούτε και σας ταιριάζουν, δεν θα λυθούν σήμερα, αλλά σύντομα θα γίνει κι αυτό!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, ειδικά του 1ου δεκαημέρου, έχει μια πανέμορφη μέρα μπροστά του! Ανοιχτείτε και εκφράστε στους άλλους αυτά που νιώθετε και επιθυμείτε! Η Αφροδίτη σας δίνει επιπλέον γοητεία ώστε η ευθύτητα και ειλικρίνεια σας θα ανταμειφθούν. Ημέρα (και ημέρες) για να σταθεροποιηθεί με σωστές βάσεις η σχέση σας, όμως και για να κάνετε κάποια νέα σχέση με γνώμονα την ωριμότητα. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σήμερα.

Τοξότης

Τοξότες, ίσως νιώσετε μια βιασύνη, μια ορμή για έκφραση, διεκδίκηση (και επιβολή) που όμως καλύτερα να κρατήσετε υπό έλεγχο, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις σας και αυτά που θεωρητικά σας γεμίζουν ικανοποίηση – απλώς σήμερα νιώθετε εκνευρισμό. Είναι όμως μια καλή μέρα να διευθετήσετε καταστάσεις με την οικογένειά σας, όντας ψύχραιμοι και σοβαροί, αλλά χωρίς να κρύψετε αυτά που νιώθετε.

Αιγόκερως

Όμορφη και θετική η ημέρα για σας, Αιγόκεροι, είτε επιλέξετε να την εκμεταλλευτείτε για επαγγελματικούς σκοπούς, ή να την ευχαριστηθείτε με κοινωνικότητα! Βρίσκετε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν στα γενικότερα σας πλάνα, αλλά και εμπνέεστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Πάντως, μην μείνετε προσηλωμένοι σε επαγγελματικές και κοινωνικές σκέψεις μόνο, καθώς κάποια γνωριμία θα μπορούσε ν’ αποτελέσει την σταθερή και γειωμένη σχέση που έχετε ανάγκη.

Υδροχόος

Ξεκίνησε κοινωνική αναζωογόνηση για τους Υδροχόους, και σήμερα νιώθετε περισσότερη σιγουριά, αλλά και αυτοεκτίμηση. Προσοχή μόνο σε εντάσεις μεταξύ φίλων, ομάδων και συνεργατών. Ψύχραιμοι καθώς είστε θ’ αποφύγετε αντιδράσεις εν θερμώ, οπότε και θα διευθετηθούν στο άμεσο μέλλον τα πράγματα. Δέχεστε επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση, με θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά.

Ιχθύες

Ιχθύες, η μέρα αυτή μοιάζει να είναι η πρώτη από τις πολλές καλές που έφτασαν (ειδικά για του 1ου δεκαημέρου)! Αισθάνεστε δικαίωση για κόπους που κάνατε, δυσκολίες που περάσατε. Νιώθετε ψυχικά και πνευματικά ισορροπημένοι, με συγκέντρωση σε όσα θέλετε να κάνετε, να συλλογιστείτε και να επικοινωνήσετε. Σε αυτό το κλίμα ευδαιμονίας, προσέξτε μην παρασυρθείτε σε ξόδεμα χρημάτων κι ενέργειας. Η ευδαιμονία και αρμονία θα διαρκέσει περισσότερο αν την αντιμετωπίζετε με σεβασμό και ωριμότητα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη