Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Alec Baldwin: Πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα με το όπλο

Kαι η αντίδραση του διάσημου ηθοποιού για το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins.

Δεν θα περίμενε κανείς ότι ένα τόσο τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας θα μπορούσε να είχε συμβεί στην Αμερική, τη χώρα που επενδύει τόσα στη βιομηχανία του θεάματος. Η ανεξάρτητη παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Alec Baldwin είχε συναντήσει πολλά προβλήματα κι ένα από αυτά ήταν θέματα που αφορούσαν στην ασφάλεια. Πολλοί εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει συμβολικά από την παραγωγή, αλλά η άτυχη Halyna Hutchins, η κινηματογραφίστρια που πέθανε όταν ο Baldwin πυροβόλησε με το όπλο που χρησιμοποιούταν για τα γυρίσματα, είχε αποφασίσει να μείνει.

Διάβασε ακόμη – Πέθανε ο Gunther από τα Φιλαράκια – οι δηλώσεις της Jennifer Aniston

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η Hutchins αλλά και ο σκηνοθέτης Joel Souza πυροβολήθηκαν από τον Baldwin κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για την κάμερα. Η ένωση εργαζομένων IATSE ενημέρωσε με email τα μέλη της ότι το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο διάσημος ηθοποιός είχε αληθινή σφαίρα. Όταν ο ηθοποιός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, μάλιστα, άρχισε να φωνάζει στους συνεργάτες του “Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;”.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κάποια μέλη του συνεργείου χρησιμοποιούσαν το όπλο για να προπονηθούν στη σκοποβολή ενώ υπεύθυνοι για τα σκηνικά δεν ήταν μέλη της παραγωγής αλλά εργαζόμενοι της πολιτείας του New Mexico.

Ο ηθοποιός μετά τον θάνατο της Hutchins ήταν, όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα Μέσα, “ήταν σε υστερία και απαρηγόρητος για ώρες”, παρά το γεγονός ότι ξέρει ότι ήταν ένα ατύχημα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πλέον έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα για να καταλάβει τι έγινε. Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το περιστατικό, ο ηθοποιός έγραψε πως “δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη λύπη μου σχετικά με αυτό το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στη Halyna Hutchins, σύζυγο, μητέρα και θαυμαστή συνάδελφο”.

Η παραγωγή της ταινίας έχει σταματήσει για απροσδιόριστο χρόνο με την εταιρεία παραγωγής να δηλώνει πως “όλο το καστ και το συνεργείο έχει συγκλονιστεί με τη τραγωδία και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Halyna και τους αγαπημένους της”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη