Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χώρισε η Kylie Jenner και ο Travis Scott

Πέρασαν χώρια τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott χώρισαν αφού αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους τον Φεβρουάριο του 2020.

“Η Kylie και ο Travis χώρισαν ξανά, υποτίθεται ότι θα περνούσαν τις διακοπές μαζί, αλλά πήγε στο Άσπεν για να είναι με την οικογένειά της και τους φίλους της”, λέει μια πηγή στο Us Weekly. “Αυτό έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι είναι ξανά χώρια, αλλά παραμένουν πάντα φίλοι και υπέροχοι γονείς”.

Διάβασε ακόμη – Η Kim Kardashian κατηγορήθηκε για τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που ανήρτησε μαζί με την οικογένεια της

Η είδηση έρχεται αφότου η Jenner, πήρε την 4χρονη κόρη του Scott, Stormi, σε μια πρωτοχρονιάτικη απόδραση στο Άσπεν του Κολοράντο, με τους φίλους της Hailey Bieber, Justin Bieber και Stassie Karanikolaou. Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics μοιράστηκε ένα απόσπασμα της ίδιας και της μικρής της να κάνουν έλκηθρο μέσω του TikTok της την Κυριακή, 1 Ιανουαρίου. Στο βίντεο, ακούγεται να λέει: “Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια σοβαρή περιπέτεια”.

Πριν ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, η Jenner υποστήριξε τον 31χρονο ράπερ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του τον Δεκέμβριο του 2022 στο Μαϊάμι μαζί με τους 50 Cent για τη συγκέντρωση του Wayne και της Cynthia Boich. Εκείνη την εποχή, το αστέρι των Kardashians μάζεψε το PDA με τον Scott πριν ανέβει στη σκηνή.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της και τα παιδιά τους 

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί κρυφά τον Φεβρουάριο του 2018. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια το ειδύλλιό τους λιγότερο από ένα χρόνο πριν, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Jenner και ο πρώην της, ο Tyga χώρισαν οριστικά.

Μετά από δύο χρόνια μαζί, ο Us επιβεβαίωσε ότι η σταρ του ριάλιτι και ο ερμηνευτής του “Sicko Mode” έκαναν το πρώτο τους επίσημο διάλειμμα, αλλά θα παραμείνουν φίλοι, ώστε να μπορέσουν να συμφιλιωθούν με τη Stormi.

Διάβασε ακόμη – Travis Scott: Απάτησε την Kylie Jenner με την πρώην του, Rojean Kar;

“Η Kylie και ο Travis ήταν σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους”, εξήγησε μια πηγή στο Us τον Οκτώβριο του 2019. “Η Kylie εξακολουθεί να αγαπά τον Travis και αυτό δεν θεωρείται οριστικός χωρισμός για κανέναν από τους δύο”.

Οι εικασίες ότι το δίδυμο μπορεί να είχαν συμφιλιωθεί πυροδοτήθηκαν τον Μάιο του 2021 όταν η Jenner εθεάθη σε μια από τις συναυλίες του Scott. Τρεις μήνες αργότερα, η Us επιβεβαίωσε ότι η Kylie περίμενε το δεύτερο παιδί της με τον καλλιτέχνη του “Highest in the Room”.

Διάβασε ακόμη – H Kylie Jenner στο Παρίσι μέσα από τον φακό της Κύπριας φωτογράφου Alexandra Wolf

“Ο Travis και η Jenner δεν ήταν ποτέ πιο κοντά”, είπε αποκλειστικά μια πηγή στο Us τον επόμενο μήνα. “Το μωρό σίγουρα τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι τόσο χαρούμενη για την οικογένειά της. Ο Τravis είναι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος. Και οι δύο το ήθελαν αυτό εδώ και πολύ καιρό”.

Τον Φεβρουάριο του 2022, οι γονείς καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι, το οποίο αρχικά ονόμασαν Wolf. Ωστόσο, η Jenner ξεκαθάρισε ότι άλλαξαν το όνομα του παιδιού τους και δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το επίσημο όνομα του μικρού.

“Δεν νιώθαμε ότι ήταν αυτός. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να βλέπω τον Wolf παντού”, έγραψε τότε η τηλεοπτική περσόνα μέσω του Instagram Story της.

Διάβασε ακόμη