Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Ραμόνα Φίλιπ φωτογραφίζεται μαζί με την κόρη της Νικόλ για τα 15χρονα της Madame Figaro

Η Ραμόνα Φίλιπ φωτογραφήθηκε πρώτη φορά μαζί με την κόρη της Νικόλ στο εξώφυλλο του τευχουσ Οκτωβρίου 2014, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

Οκτώβριος 2014: Ήταν η πρώτη κοινή φωτογράφιση που κάναμε με τη Νικόλ, γι’ αυτό και για μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Η αγωνία μου εκείνη τη μέρα ήταν να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί, μιας και τότε ήταν μόλις έξι χρονών. Στην αρχή, θυμάμαι, ήταν κάπως σφιγμένη, όμως γρήγορα κατάφερε να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Το γεγονός ότι η φωτογράφιση γινότανε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, όπως η εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού, μια κίνηση που ερχόταν μέσα απ’ την καρδιά μου, κατάφερε να αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες.

Ιανουάριος 2020: Έξι χρόνια μετά, η Νικόλ είναι σήμερα μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που ξέρει ποια είναι και τι της αρέσει. Φωτογραφηθήκαμε χωρίς το άγχος της πρώτης φοράς, διότι και η σχέση μας εξελίχθηκε και έχουμε πλέον μια απίστευτη κατανόηση η μία για την άλλη.

You Are The Future: Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας. Εύχομαι να τους δίνουμε μια καλή βάση, να τους δίνουμε την αγάπη μας έτσι ώστε όταν θα τους βλέπουμε στο μέλλον να ξέρουμε ότι αυτά που κάναμε απέδωσαν.

#15yearsOFchallenge: Η Madame Figaro είναι ένα περιοδικό που στήριζε διαχρονικά τόσο τη δική μου πορεία όσο και πολλών άλλων γυναικών. Εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει και να είναι η έμπνευση για πολλές γυναίκες και, γιατί όχι, μετά από 15 χρόνια να ξαναφωτογραφηθούμε και να θυμηθούμε αυτά που κάνουμε σήμερα.

Φωτογραφία: Μιχάλης Κυπριανού, Styling: Μάρα Πετρίδη

Madame Figaro, Ιανουάριος 2020, τεύχος 181

Διάβασε ακόμη