Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Η Europa Donna Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά το “Race for the Cure”

Θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στα πλαίσια του Μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η Europa Donna Κύπρου, μέσα στα πλαίσια του Μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού,  διοργανώνει για πρώτη φορά το “Race for the Cure”, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών. Μέσα από τον αγώνα αυτό, οργανωμένοι και άλλοι φορείς για τον καρκίνο του μαστού, συνεισφέρουν πόρους, και βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/10 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.

Τηρώντας τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως αυτό καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας, δρομείς και φίλοι του αθλητισμού, θα μαζευτούμε και θα πορευτούμε μαζί, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.  

Το “Race for the Cure” περιλαμβάνει τρέξιμο 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων, όμως μπορεί επίσης το κοινό να δημιουργήσει και να εγγράψει την ομάδα του και σε άλλα αθλήματα, όπως π.χ. την κωπηλασία, ορειβασία, ποδηλασία, κ.ά. Η δημιουργία και εγγραφή ομάδας μπορεί να αφορά και διαφορετική ημερομηνία (μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου) από το κύριο αθλητικό γεγονός που διοργανώνει η Europa Donna Κύπρου, και να ενταχθεί μέσα στα πλαίσια του “Race for the Cure”

‘Ωρες: Τρέξιμο 9:30π.μ., Περπάτημα 11:00π.μ.

Info: www.raceforthecure.eu

Μέγας Χορηγός: ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: SIGMA TV, MADAME FIGARO

Επίσημοι Χορηγοί: REMEDICA, ROCHE

Υποστηρικτές: ΕΥΡΗΚΑ, KEAN, NATURE VALLEY, PERIC, PERRIER & JUICE, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Διάβασε ακόμη